Proces Verbeteren, projectleider of implementatie manager. ICT mgt. en Lean 6 Sigma skills.

ICT Manager

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • HBO
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 28 - 36 uur p/w
  • Staat open voor een beter baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik ben gedreven, doortastend en analytisch, met een drive om te verbeteren en oog voor detail . Mijn werkstijl kenmerkt zich door structuur, openheid en persoonlijke benadering. Hierbij maak ik gebruik van Lean en Agile methodieken.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de ICT, van beheer tot innovatie en van implementatie tot proces optimalisatie. Hierbij heb ik als projectleider/black belt binnen het ICT werkveld met succes diverse verbeterprojecten afgerond. Daarnaast heb ik optimalisaties doorgevoerd in Capacity Management en Vulnerability Management.

Te allen tijde voel ik mij eigenaar voor het te realiseren doel van het project of verbeterproces dat ik leid. Om dit mogelijk te maken zorg ik ervoor dat de eindgebruikers betrokken zijn bij de oplossing die in team verband is gekozen. Daarnaast is borging van de doorgevoerde verbeteringen een pré.

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen waarbij ik mijzelf en de organisatie waarvoor ik werkzaam ben, verder kan ontwikkelen. Innovatie en proces optimalisaties zie ik als grootste uitdaging en zal dit dan ook met volle overtuiging realiseren.
Taalvaardigheid Nederlands, Engels, Duits, Frans
Rijbewijzen Auto (B)
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT-ers Leusden Bekijk alle 232 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers