line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Information Security Officer

ICT Security Specialist

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • Universitair
  • Junior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract / Traineeship
  • 32 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de gerechtsdeurwaardersbranche heb ik besloten om het roer om te gooien en een nieuwe uitdaging te zoeken in een andere branche.Deze heb ik gevonden in de IT-branche en meer in het bijzonder in de informatiebeveiliging. In augustus 2018 ben ik in het kader van het project Make IT Work gestart met een traject dat mij opleidt tot Gecertificeerd Security Manager.

Cursussen Agile Scrum Foundation en Informatiebeveiliging op basis van ISO27002 Foundation heb ik al met goed gevolg afgerond.

De cursus Certified Information Security Manager (CISM) heb ik recent gevolgd en het bijbehorende examen zal ik binnenkort afleggen.

Cursussen Data Privacy en Data Protection en Big Data Foundation staan de komende maanden nog op het programma.De kennis die ik heb opgedaan is tot nog toe theoretisch. Wat mij nog ontbreekt is werkervaring op mijn nieuwe werkgebied. Ik leer echter snel en ben in staat mij nog ontbrekende kennis in korte tijd eigen te maken. Persoonlijke ontwikkeling is een van mijn drijfveren om uit mijn comfortzone te stappen en een werkkring te zoeken in een andere branche.Ik neem bovendien waardevolle levens- en werkervaring mee. Als gerechtsdeurwaarder heb ik onder andere geleerd mensen in te schatten en in hun eigen taal te informeren. Mijn boodschap was niet altijd waarop mensen zaten te wachten. Toch heb ik mensen door mijn manier van communiceren en informeren ..
Taalvaardigheid Nederlands, Engels, Duits
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Wageningen Bekijk alle 24 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers