line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Leergierige starter, vol energie wil werkervaring opdoen op een ICT security afdeling

ICT medewerker zoekt baan in de omgeving Utrecht


Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO niveau 4
  • Junior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract / Detachering / Traineeship
  • 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
  • Zojuist geüpdate!
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik ben een flexibele, leergierige starter, vol energie, die graag (indien mogelijk op een security afdeling) binnen de ICT aan de slag wil gaan, om werkervaring op te doen. Nauwkeurig en overzichtelijk werken zijn een paar van mijn sterke punten. Daarnaast kan ik goed in teamverband werken.

Security en programmeren zijn de gebieden binnen de ICT die mij het meeste aanspreken, en waar ik uiteindelijk terecht wil komen. Om dit te behalen, is het voor mij ook geen probleem om hiervoor eerst onderaan te beginnen, door als bijvoorbeeld: een ICT-medewerker te starten, om vanuit daar mijzelf verder te ontwikkelen en de benodigde certificaten te behalen.

Momenteel ben ik bezig met een zelfstudie C++ programmeren, en ik ben van plan om hierna nog meer programmeertalen te leren.

Mocht u toevallig een ICT vacature hebben waarbij je op een security afdeling werkt (of dat er een mogelijkheid is om hiernaartoe te werken binnen hetzelfde bedrijf), en waar je ook als starter terecht kan, wacht dan niet langer, en geef mij deze kans, zodat ik met veel enthousiasme bij uw bedrijf aan de slag kan gaan.

Ik ben in ieder geval per direct en fulltime beschikbaar.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Utrecht Bekijk alle 2.314 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers