line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Test tijger zoekt badass team om in te starten en verder te ontwikkelen

Tester

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Vrouw
  • MBO niveau 3
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering / Traineeship
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik ben iemand die graag uitgedaagd word. Zowel fysiek als mentaal. Ik krijg er een echte kick van om problemen en issues te onderzoeken om de oorzaak te vinden.Ik laat me niet snel uit het veld slaan. In tegenstelling zelfs. Hoe groter de chaos, hoe kalmer en doelgerichter ik te werk ga.

Daarnaast denk ik mee over mogelijkheden om het product te verbeteren en te optimaliseren.

Ik denk niet in problemen maar in uitdagingen en oplossingen.Ik heb door de jaren een ontzettend scherp instinct ontwikkeld voor usability design en het gedrag van mensen/klanten.

Ik kan me sterk verplaatsen in de eindgebruiker en kan behoorlijk accuraat inschatten hoe zij producten zien, gebruiken en wat ze ervan verwachten.Ik heb een sterke affiniteit met ICT en met testen in het bijzonder en wil me hierin verder ontwikkelen.Nog niet in het bezit van erkende certificaten maar meer dan bereid om deze te behalen (bijvoorbeeld in een leer-werk overeenkomst).Ik woon momenteel in Breda maar wil me graag permanent vestigen in arnhem of directe omgeving.Welk team durft het aan om een junior test tijger de kans te geven zich te bewijzen en te ontwikkelen?Je krijgt er veel voor terug: passie en inzet waar je U tegen zeg. Iemand die voorbij barrières denkt en haar blik op de toekomst heeft. Serieus waar het moet, gezellig waar het kan.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare Tester ICT kandidaten in regio Etten-Leur Bekijk alle 11 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers