line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Freelance: flexibel inzetbaar voor full-stack development, systeemintegratie en linuxsysteembeheer

Back-end (Web)Developer

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • Universitair
  • Medior niveau
  • Freelance
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik ben beschikbaar als freelancer voor softwareontwikkeling (full-stack), unix/linux systeem- en applicatiebeheerder en system integrator. Met mij haalt u een zelfstandige doorzetter in huis die flexibel inzetbaar is als programmeur, beheerder of engineer.

Ik ben afgestudeerd aan de Technische Universiteit Twente in Technische Informatica.

Ik ben altijd bezig met het leren van en experimenteren met nieuwe onderwerpen, technieken en vaardigheden op het gebied van computers, software en techniek in het algemeen om zo daaruit en uit mezelf het maximale te halen. Ik hou van mooie, technisch, esthetische en visuele oplossingen. Ik werk graag aan de dingen die voor mij een uitdaging zijn. Dat pak ik dan projectmatig aan en neem de verantwoordelijkheid om het van het begin tot het eind uit te voeren.

Waardering krijg ik het liefst in de vorm van ruimte voor persoonlijke groei, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid/onafhankelijkheid.

Ik werk het liefst individueel en onafhankelijk van collega's en leidinggevenden en ik rapporteer het liefst schriftelijk, ook voor mezelf.

Ik heb ervaring met het beheren van 100-en unix en linux-systemen in een hosting-omgeving, het ontwikkelen van (met name web-)applicaties t.b.v administratie- en billing- in een telecom-omgeving en het migreren en integreren van bestaande applicaties.

Mijn laatste succes was het ontwikkelen van de software voor een welfare-oplossing voor defensie met daarin prepaid en postp..
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare PHP programmeur ICT kandidaten in regio Almere Bekijk alle 124 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers