line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Project management - IT

Projectleider zoekt baan in de omgeving Leusden


Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO niveau 3
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een beter baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio De afgelopen 10 jaar ben ik binnen Imtech gegroeid. Uiteindelijk heb ik de laatste 5 jaar op het hoofdkantoor deel uitgemaakt van de afdeling Information Management. Mijn werkzaamheden bestonden uit de dagelijkse IT van het hoofdkantoor en het meedraaien in de projecten die er waren voor de Imtech groep. Ik was de spin in het web die de vertaling moest maken van de technische oplossing naar een begrijpbare taal voor de verschillende lagen die er zijn binnen een grote organisatie, denk hierbij aan Raad van Bestuur, juristen, management et cetera.

In mijn tijd bij mijn werkgever Imtech heb ik geleerd dat ik goed zelfstandig kan werken, maar dat ik ook een zeer goede groepswerker ben. Ik heb geleerd hoe ik de verschillende (management)lagen binnen een organisatie moet benaderen en hoe ik ze kan overtuigen om bepaalde keuzes op het gebied van IT te maken. Ik weet mij snel aan te passen binnen verschillende situaties. Ook als er iets met spoed moet gebeuren.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Leusden Bekijk alle 729 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers