line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Junior Software Engineer Avond Student

Developer

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • HBO
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract / Freelance / Traineeship
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een beter baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik ben een leergierige en vooral enthousiast persoon die een grote hobby heeft aan computers. Regelmatig haal ik een computer uit elkaar om erover te leren. Naast het uit elkaar halen leer in ook de software kant kennen. Hierbij installeer in Windows, Linux en diverse andere software op de computer die in elkaar zijn gezet. Thuis heb ik een server staan met Linux Server van Ubuntu. Tevens ben ik aan de slag gegaan met Windows Server. Dit heb ik gedaan om zoveel mogelijk te leren over zowel Windows en Linux. Hier heb ik veel plezier in. Daarnaast word ik door mensen gevraagd wanneer er problemen zijn met de computer, om ze hiermee te helpen en eventueel op te lossen. Doordat ik in de autobranche een service verlenende taak heb kan ik dit binnen de ICT goed gebruiken. Hierdoor kan ik goed omgaan met klanten en klant tevredenheid.

Door de passie voor computers en vooral ICT ben ik erachter gekomen dat de ICT wereld helemaal bij mij past. Door te starten met de opleiding HBO Informatica (deeltijd) wil ik mijn kansen met beide handen aangrijpen in de ICT.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare Programmeur ICT kandidaten in regio Helden Bekijk alle 28 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers