line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

CV-php-programer

Back-end (Web)Developer

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Vrouw
  • Universitair
  • Senior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract / Freelance / Traineeship
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een baan-aanbod
  • Zojuist geüpdate!
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Geachte heer/mevrouwIk heb gehoord dat u op zoek bent naar een applicatie programmeur. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen, aangezien ik al een tijdje op zoek ben naar een dergelijke baan. Het is mijn droom om mijn hobby programmeren tot mijn baan te maken, van jongs af aan ben ik hier al mee bezig. Ik hoop dat u mij deze kans wil geven.Ik ben erg resultaat- en klantgericht en ik hou dan ook niet op voordat ik het gewenste resultaat heb bereikt. Ik voel me dan ook verantwoordelijk voor het juiste resultaat en heb veel doorzettingsvermogen. Ik geef niet zomaar op. In mijn ogen is alles mogelijk met uitzondering van bepaalde grenzen. Ik zie het als een uitdaging om deze grenzen nog verder op te rekken en ook het onmogelijke mogelijk te maken op het gebied van applicatie beheer. Ook leer ik graag nieuwe technieken en ik sta dan ook open voor aanwijzingen en adviezen.

Ik heb dat u mij uitnodigt voor een oriënterend gesprek, zodat ik mijn motivatie nog verder kan toelichten. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik naar mijn curriculum vitae.Met vriendelijke groet,Przemysław Ponikarczyk (Prem)
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare PHP programmeur ICT kandidaten in regio Rotterdam Bekijk alle 275 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers