line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Informatieanalist / functioneel beheerder

Functioneel beheerder zoekt baan in de omgeving Arnhem


Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Vrouw
  • Universitair
  • 10+ jaar ervaring
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract / Leer-werk overeenkomst
  • Per direct beschikbaar
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Motivatie Momenteel werk ik met veel plezier op een (MBO)school als informatieanalist en functioneel beheerder. Omdat deze instelling mij onvoldoende uren en vooruitzichten voor de toekomst kan bieden ben ik op zoek naar een functie binnen een non-profit instelling.

In meer dan 20 jaar ICT-ervaring, heb ik geleerd om concrete resultaten neer te zetten, realistisch te zijn zonder het einddoel te laten verwateren, met collega's uit allerlei vakgebieden samen te werken en om te gaan met klanten en eindgebruikers.

Ik ben een echte teamplayer in mijn werk. Mijn eigen ideeën toets ik graag aan die van anderen en ik kan ook enthousiast worden van goede ideeën van anderen, mijn drive is om de beste mogelijke oplossing te vinden. Tegelijkertijd kan ik wel volhardend zijn als ik het gevoel heb dat we de verkeerde kant op sturen of de kern niet raken.

Mijn sterkste kant is dat ik in staat ben om tijdelijk uit mijn eigen rol te stappen en een probleem vanuit andere invalshoeken te bekijken. Zo kan ik me inleven in eindgebruikers die heel andere (ICT) ervaring en doelen hebben dan ikzelf en van daaruit een brug slaan naar de mogelijkheden die de techniek biedt.

Ik ben sterk geneigd om op zoek te gaan naar het probleem achter de gestelde vraag. Een mens denkt vaak in oplossingen zonder zich echt bewust te zijn van het onderliggende probleem. Dat is jammer, want daardoor worden vaak de direct voor de hand liggende oplossingen gekozen zonde..
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
CV-database abonnement
  • Vind ICT-ers in uw regio in 8.458 CV's
  • Complete CV's inclusief baanprofiel
  • Benader zelf geschikte kandidaten
Meer informatie
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare ICT kandidaten in regio Arnhem Bekijk alle 18 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. Functioneel beheerder