line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Ervaren Netwerk en Systeembeheerder.

Systeembeheerder

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO niveau 3
  • Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een beter baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik zoek een uitdagende functie in de IT. Ik heb veel ervaring in het onderhouden en bouwen van netwerken en de installatie van de bijbehorende werkstations in combinatie met de software (office en andere bedrijfsgerelateerde software).

Ik werk graag aan een lange en persoonlijke relatie met de klant omdat ik van mening ben dat daardoor de klant veel tevredener is en je daardoor beter kan inspelen op de wensen en verwachtingen van de klant.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de ICT en heb in 2002 mijn MCSE certificering behaald. Daarna heb ik nog diverse andere Microsoft certificeringen behaald zoals MCSA, MCITP, MCTS en MCP.

In de afgelopen jaren heb ik de diverse actieve componenten zoals switches, routers en firewalls geïnstalleerd en geconfigureerd en voor een goede en optimale werking gezorgd.

In 2000 heb ik mijn CCNA certificering behaald en sindsdien mijn kennis bijgehouden en uitgebreid. Ik heb ervaring in het aanleggen van internet verbindingen ( op basis van ADSL, SDSL, Glasvezel).

Daarnaast heb ik ervaringen in het installeren en configureren van Ciscio Firewall (PIX en ASA) en het maken en opbouwen van IPSEC verbindingen om een beveiligde verbinding tussen kantoren of thuiswerkers op te bouwen.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare Systeembeheerder ICT kandidaten in regio Leiden Bekijk alle 428 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers