line-chart inbox tachometer pencil search-plus quote-right quote-left share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up lightbulb-o trophy pie-chart user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Onsite Support

Werkplekbeheerder

Deze foto kunt u alleen zien met een actief CV-database abonnement.

Bekijk CV-database abonnementen
Man
  • MBO niveau 3
  • Senior niveau
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
  • 4 - 40 uur p/w
  • Staat open voor een beter baan-aanbod
CV opgeslagen in uw favorieten!
CV verwijderd uit uw favorieten!
Persoonlijke bio Ik stel mij graag aan u voor als een bekwame kandidaat voor uw openstaande vacatures in Eindhoven en omgeving.

De juiste persoon op de juiste plek, dat is nog niet altijd even makkelijk voor bedrijven. Uw functieprofiel is mij op het lijf geschreven en ga graag uw uitdaging aan om deze functie met succes uit te voeren.

Uw boeiende functie biedt goede aanknopingspunten om mijn coördinerende en organisatorische vaardigheden goed te benutten en is voor mij reden om te solliciteren.

Ik ben klantgericht met een goed inlevingsvermogen en in staat om de klantvraag te vertalen naar een technische oplossing en vice versa.

Door mijn ruime werkervaring, zijn zaken als procesmatig, analytisch en zelfstandig werken dingen die ik goed beheers. U bent op zoek naar iemand met inlevingsvermogen, een pragmatische instelling, iemand die van aanpakken weet en betrokken is bij het bedrijf. Dan ben ik er van overtuigd dat u bij mij aan het juiste adres bent.

Voor meer informatie nodig ik u uit mijn curriculum vitae te bekijken, die bijgevoegd is.Alvast hartelijk dank daarvoor en graag tot ziens.
Wilt u deze ICT-er benaderen? Hiervoor heeft u een actief CV-database abonnement nodig
Bekijk abonnementen
Al een actief abonnement? Log dan in

Vergelijkbare Werkplekbeheerder ICT kandidaten in regio Veldhoven Bekijk alle 120 CV's
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. CV-database ICT-ers