Vacature Functioneel Beheerder - Leeuwarden

Leeuwarden

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair?

Wordt Functioneel Beheerder

Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland.

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland?

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder ben je aanspreekpunt voor gebruikers voor het oplossen van eerste- en tweedelijns verstoringen in informatiesystemen en het analyseren/uitwerken van nieuwe behoeftes. Je bent hierbij de schakel tussen de gebruikers en de IT-afdeling binnen JIVC en CLSK. Je geeft trainingen aan gebruikers en collega Functioneel Beheerders over de informatiesystemen en voorziet software ontwikkelteams van informatie over gewenste wijzigingen. Ook zorg je voor de voorbereiding en invoering van nieuwe wapensystemen.

Daarnaast heb je een adviserende rol over de inzet van applicaties (als OMIS) voor operationele en functionele processen, ben je verantwoordelijk voor het functioneel inrichten van applicaties en het controleren op het correct gebruik hiervan en beheer en verzorg je de bedrijfsinformatie en functionele documenten in en van de applicaties. Als Functioneel Beheerder houd je je ook bezig met het ontwerpen, maken en beschrijven je ook (delen van) complexe informatiesystemen en het testen en implementeren van systeemontwerpen.

lees meer

Functie-eisen

Wat vragen we? 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding op het gebied van IV. Je hebt theoretische en toepassingsgerichte kennis van het werkveld of vakgebied en specialistische kennis van IV-beheer.

Je hebt ervaring met het doen van aanbevelingen, het rapporteren over bevindingen en het ontwerpen en realiseren van uitvoeringsgerichte regelingen en procedures. Het inhoudelijk en procesmatig tot stand brengen en verbeteren van producten en diensten is je niet vreemd, net als het beoordelen en oplossen van gebruikersproblemen en het vertalen hiervan in voorstellen voor structurele aanpassing of wijziging van IV-faciliteiten.

Je bent een kei in plannen en organiseren, bent klant- en omgevingsgericht en werkt goed en graag samen. Maar je kunt ook goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Je neemt initiatief binnen het werk, bent analytisch en kritisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve en sociale skills. Tot slot kan en wil je graag leren binnen en buiten de eigen werksituatie, ben je enthousiast en ontwikkel je nieuwe kennis en vaardigheden. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Overig:

Je bent bereid om de eed of belofte voor burgermedewerkers van Defensie af te leggen.

Je hebt een Nederlandse nationaliteit of een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA). Dit is een vergunning die vreemdelingen van buiten de EU, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland het recht geeft om in Nederland te verblijven en te werken voor een periode langer dan drie maanden. Een vergunning is niet nodig voor werknemers uit landen van de Europese Economische Ruimte (EER) en uit Zwitserland. Voor deze landen geldt een vrij verkeer van werknemers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.899 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 9
 • Salaris­omschrijving

  Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.

 • Maand­salarisMin €2.899 – Max. €4.001 (bruto)
 • Dienst­verband Vaste aanstelling
 • Minimaal aantal uren per week 38
 • Maximaal aantal uren per week 38

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures