Vacature Freelance Software Tester | Regio: Leeuwarden | Testautomatisering | Java | Angular | Agile | DevOps | Vormgeven | Uitbouwen

Leeuwarden

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance Test Specialist voor in de regio van Leeuwarden. Je komt in een team terecht wat het meest vooruitstrevend en vooroplopende team binnen de organisatie is en werken altijd met de nieuwste technieken. In deze functie ben jij de senior in het domein. Ze zoeken iemand die de testautomatisering vorm verder kan geven en uit kan bouwen. Daarom is het ook noodzakelijk dat je al ervaring hebt met opzetten van een framework. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid in het bepalen van teststrategie. Je bent een specialist die goed zijn of haar mening over kan dragen en goed kan werken in teamverband. Vind jij dit interessant en heb je ervaring om in een Agile omgeving met DevOps facetten? Neem dan direct contact met mij op via [email protected] of 020 – 23 86 984!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Werkervaring met testautomatisering, Java, Angular, Agile en DevOps facetten
Ervaring met het vormgeven en het uitbouwen van testautomatisering
Communicatief vaardig en adviserend


Aanbod:

Regio: Leeuwarden
Start: ZSM
Werkweek: 32 – 36 uur
Duur: 3 MND+
Uurtarief: io

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!