Vacature Werk als PHP Developer aan vergelijkingsplatform - Leeuwarden

Leeuwarden

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Krijg jij graag alle vrijheid om ergens aan bij te dragen? Werk je graag in een betrokken team waar werkplezier de belangrijkste factor is? Dan ga je blij worden van deze vacature!

Als programmeur komt veel verantwoordelijk bij het team te liggen. De oprichter bepaalt de prioriteiten en samen met je 7 collega’s komt de technische invulling helemaal bij jullie te liggen. Wederzijds vertrouwen staat centraal in de samenwerking met elkaar. De oprichter bezoekt veel wereldwijde leveranciers en bouwt op jou als programmeur om te zorgen voor de benodigde voortgang. Je krijgt hierin alle ruimte voor zelfstandigheid en eigen inbreng. Zo zijn door inbreng van de programmeurs o.a. Big Data, Custom Analytics en Multiple Testing op de agenda gekomen.

Er is veel allround kennis aanwezig. Dit heeft veel voordelen want je kunt je ofwel specialiseren of juist de diversiteit in werkzaamheden opzoeken. Technieken waar mee gewerkt wordt zijn naast PHP o.a. ook Symfony2/3, Angular, NodeJS, Mobile en API’s. Je zult de eerste programmeur in loondienst zijn. De overige teamleden werken al vele jaren voor dit bedrijf op basis van een freelance constructie (minimaal 32 uur). Dit zegt vooral iets over het type mens wat hier past. Je moet om kunnen gaan met vrijheid, verantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen. Als dit het geval is ligt er een prachtige uitdaging op je te wachten die ook in loondienst constructie aan te pakken is!

lees meer

Functie-eisen
 • Uitstekende kennis van PHP;
 • Ervaring met frameworks als Symfony en API’s;
 • Kennis van AngularJS/NodeJS of de interesse dit te leren is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt je mening goed beargumenteren;
 • Je bent nieuwsgierig en wacht niet tot er een opdracht wordt gegeven;
 • Je staat open voor een uidaging in een internationale omgeving;
 • Wederzijds vertrouwen en werkplezier zijn belangrijk voor je.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Veel salarismogelijkheden op basis van kennis/ervaring/resultaten;
 • Meer dan voldoende ruimte om in salaris te groeien;
 • Werken op een prachtige locatie in het centrum van Leeuwarden;
 • Ruimte om te experimenteren en te innoveren;
 • 32/36 uur werken is mogelijk;
 • Freelance constructie mogelijk;
 • Werken bij een ambitieus, internationaal bedrijf;
 • Veel wederzijds vertrouwen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden in overleg.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega's van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is letterlijk vanaf de zolderkamer opgericht in 2005. Twee jaar later ontstond hier een vergelijkingsplatform uit gericht op de autobranche. Inmiddels richt de oprichter zelf zich niet meer op de ontwikkeling, maar heeft hij er wel een succesvol bedrijf van kunnen maken. Met een compact team van 8 man weten ze het een bedrijf als Rentalcars maar wat moeilijk te maken om voet aan de grond te krijgen in Nederland. Daarnaast opereren ze zelf ook internationaal en vinden er ruim 100.000 autoverhuringen plaats op jaarbasis. Het bedrijf doet op een duidelijke manier zaken. Uiteraard moet de schoorsteen roken, maar niet ten koste van alles. Plezier is het belangrijkste en duurzame en goede klantrelaties zijn belangrijker dan de goedkoopste deal scoren. Dit straalt ook binnen het bedrijf over. Iedereen wordt prima betaalt en er wordt samengewerkt op basis van wederzijds vertrouwen en werkplezier.

Er wordt binnen dit bedrijf niet gewerkt met vacatures. Juist aan de hand van jouw wensen en vaardigheden wordt bij de juiste klik een werkplek gecreëerd. Je komt te werken in een prachtig grachtenpand in hartje Leeuwarden. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden en met de trein is het 5 minuten lopen.

lees meer

Contactpersoon Bas Koppes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!