Vacature Technisch Applicatiebeheerder IAM - Leeuwarden

Leeuwarden

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij praktijkgerichte kennis van Informatietechnologie en daarnaast van het veilig inrichten hiervan. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je. Jij kunt bij ons van grote toegevoegde waarde zijn bij de verdere inrichting van Identiteit- en Autorisatiemanagement (IAM). Benieuwd? Lees snel verder.

Wat ga je doen?
Als Technisch Applicatiebeheerder IAM ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, beheren en configureren van IAM applicaties op Windows servers. Actuele kennis van recente Windows server versies is dus een echte must. Je zorgt voor installaties, onderhoud en versiebeheer van de aangekochte softwarepakketten. Jij bent de schakel tussen techniek en functionaliteit. Met overtuiging vanuit techniek richt jij de IAM applicaties optimaal in voor beheer en gebruik.

Jij gaat je specifiek bezighouden met het implementeren en beheren van het Privileged Access Management (PAM). De PAM is binnen het CJIB een belangrijke applicatie in het kader van Identiteit- en autorisatiemanagement. Een goede inrichting, waarborging en monitoring van de juiste rechtenstructuur is voor CJIB van groot belang. Concreet betekent dit dat jij het mogelijk maakt:

 • Dat collega’s op een veilige manier, met de juiste rechten, hun werk uit kunnen voeren;
 • Dat data op een veilige, betrouwbare en traceerbare methode gebruikt kan worden.

Jouw werkveld
Jij komt te werken in een dynamische, complexe omgeving van IT & Data. Vanuit verschillende onderdelen in de organisatie kun jij vragen en verzoeken verwachten. De ene keer zijn die technisch van aard en de ander keer functioneel. Hierin zoek je proactief de samenwerking op met verschillende collega’s zowel binnen als buiten het CJIB. Denk aan collega technisch beheerders en functioneel beheerders, maar ook aan Security Officers en consultants van leveranciers van softwarepakketten. Belangrijk hierin is het maken van een goede prioritering. Heldere communicatie en verwachtingsmanagement zijn hierin essentieel.

Marc Laagland (Technisch Applicatiebeheerder) vertelt: “Ik zie onze afdeling als een fantastische toolbox op het gebied van Informatietechnologie. Het CJIB is namelijk voortdurend in beweging en we werken met nieuwe technieken en methoden. Ik ervaar ruimte en vrijheid om ideeën en mijn werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Heb jij een passie voor de technische kant van IT? Dan kun deze hier zeker kwijt.”

lees meer

Functie-eisen

Wat vraagt deze functie van jou?
Voor deze functie zoeken we een ervaren Technisch Applicatiebeheerder met minimaal drie jaar werkervaring. Je bent gewend om in een complexe software omgeving te werken. In deze omgeving weet jij als geen ander hoe je op de juiste manier omgaat met vertrouwelijke informatie. Kortom; jij bent erg beveiligingsbewust en hebt een sterke security mindset. Hierdoor weet je de laatste security standaarden als geen andere te implementeren.

Jouw persoonlijkheid vinden we nog wel zo belangrijk. Jij bent een enthousiast, integer en accuraat persoon en denkt mee met je collega’s. Hierin luister je goed naar je omgeving en ben je analytisch sterk. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je in het bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur informatiekunde of informatica. Omdat jij je eigen ontwikkeling erg belangrijk vindt, werk je zowel aan je vakinhoudelijke als je persoonlijke ontwikkeling. Verder heb je ervaring met- of kennis van:

 • MS-Powershell, minimaal op het niveau voor het beheren/onderhouden van reeds bestaande scripts. Bij voorkeur kun je zelf Powershell scripts ontwikkelen;
 • Kennis van ITIL-processen, maar ook van Agile werken;
 • Kennis van informatiebeveiliging;
 • Kennis van CyberArk applicaties is een pre;
 • Kennis van Windows 10 en Windows server 2012R2 op MCSA-niveau;

Wat bieden we nog meer?

 • Interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Volop faciliteiten om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • De functie is ingeschaald in schaal 10. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en achtergrond;
 • Je ontvangt naast je salaris 16,37% Individueel Keuze Budget.

lees meer

Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Maximaal aantal uren per week 36
Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!