Vacature Accountmanager Cybersecurity | €100K OTE | Benelux - Almere

Almere

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager Cybersecurity | €100K OTE | Benelux

Wat ga je doen?

Als accountmanager binnen een grote speler op het gebied van cybersecurity, ben jij verantwoordelijk voor het binnen halen van nieuwe logos. Daarnaast onderhoudt je ook de huidige klantrelaties. Dweilen met de kraan open is namelijk niet iets waardoor deze organisatie het zo ver heeft geschopt. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken! Denk aan het plannen van je eigen afspraken, klantbezoek, demo presentaties en het closen van de deals! Voornamelijk zul je schakelen op Cxx niveau en weet jij elke DMU in te pakken.  Op deze wijze weet jij enorm veel new business te draaien terwijl je de huidige klanten warm houdt. Dit betekent wel dat jij met je warme uitstraling, zeer brede kennis en aantoonbare ervaring breed inzetbaar bent. Denk je dat jij klaar bent voor deze job?

Wat wordt jou geboden?

•    Tot €100.000 OTE per jaar, afhankelijk van ervaring
•    Mooie auto, bonus regeling en goede secundaire voorwaarden
•    Onderdeel van een zeer ambitieus bedrijf!
•    Kans & ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 5 jaar sales ervaring
•    Aantoonbare kennis en ervaring in de Cybersecurity branche
•    Minimaal HBO werk- en denkniveau

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een snel groeiend IT bedrijf die een zeer ontwikkeld managed security provider oplossing aanbiedt. Deze organisatie helpt bedrijven met het voorkomen en verhelpen van cyber- en informatie bedreigingen. De focus is gericht op de klant en hoe deze het beste kan worden geholpen. Hierdoor loopt het bedrijf over van kennis en informatie waarin jij jezelf zeker verder gaat kunnen ontwikkelen. Als deze organisatie jouw interesse heeft gewekt, zorg dan dat je snel reageert !

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ‘solliciteer op deze vacature’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Yoran via [email protected] of via (020) 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen! Kijk op de website bij ‘Recommend a Friend’ voor meer informatie.

Locatie

Hilversum

Contactpersoon

Yoran Kapper
Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in IT Professionals
020 570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Yoran Antonie Kapper
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!