Vacature Chemisch Analist - Almere

Almere

Evoke
  • Evoke Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij de onderzoekende precisiewerker met ervaring in het lab? Wil je alles weten van diervoeding? Bekijk deze vacature dan zeker even! 


Wat ga je doen?

Bij deze opdrachtgever ben jij dé cruciale schakel in een groot team. Samen met je collega’s werk je aan het wereldwijd verbeteren van voerstrategieën voor landbouwhuisdieren (denk aan een varkenshouderij,  pluimveehouderij of manege). Zonder jouw analyse geen onderzoeksmateriaal, en zonder onderzoeksmateriaal geen betere diervoeding!

Jouw taak is namelijk het correct uitvoeren van analyses op diervoeding, grondstoffen en monsters van biologische aard (mest, vlees & eieren). Daarvoor zul je er regelmatig op uit gaan om bij de diervoederbedrijven zelf informatie te verzamelen om de fysische samenstelling van grondstoffen te bepalen. Je werktijd is dus een fijne combinatie van buiten de deur en in het lab werken.


Wat heb jij in huis?
  • Nauwkeurig, nuchter en gedreven;
  • Affiniteit met landbouwhuisdieren;
  • Opleiding MLO-4 analytische chemie of vergelijkbaar;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Planmatig én flexibel werken.
Werken bij Evoke

Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, terwijl wij je de zekerheid van een werkgever bieden. Wij onderhandelen een goed salaris, vakantiedagen en bouwen je pensioen op. We begeleiden je in je groei, met jouw eigen Relatie Manager, trainingen binnen je vakgebied en onbeperkt gratis opleidingen via GoodHabitz. En met leuke extra voordelen zoals een fitnessabonnement of fietsregeling.
 
Alles voor jou en jouw carrière, om de plek te vinden die het best bij je past, als professional en persoon. Want Evoke Centers You. Zit je zeker goed, dan kun je na verloop van tijd worden overgenomen. Dat is alle zekerheid van een dienstverband én alle vrijheid om jouw ideale baan te vinden, met onze hulp.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen MBO/HBO
Salarisinformatie Bruto € 2.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Almere
Vergelijkbare ICT Vacatures in Almere