Vacature Ervaren Functioneel Beheerder in de omgeving Coevorden

Coevorden

Tuindeco International bv
  • Tuindeco International bv Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Tuindeco Groep is producent, groothandel en online retailer van tuinhout, tuinschermen, tuinhuizen, overkappingen, sauna's en speeltoestellen. Wij zijn een snel groeiende onderneming met een sterke groeiambitie. Tuindeco Groep heeft inkoopvestigingen in o.a. Azië, Baltische Staten en Polen en verkoopt haar producten door geheel Europa en daar buiten.
 
De afdeling IT bestaat momenteel uit drie medewerkers. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega om onze afdeling te versterken. 
 
Wat ga jij doen?
Als functioneel beheerder help je bij het realiseren van onze digitale ambities. Je zorgt ervoor dat ons ICT-landschap altijd draait en goed functioneert. Wanneer er problemen zijn met de systemen, veelal SaaS of managed-services, ben jij het eerste aanspreekpunt.
 
Naast het beheren van systemen zijn wij zelf bezig met het ontwikkelen van diverse diensten voor onze klanten. Zo ontwikkelen wij ons eigen integratie platform voor klanten. Een API om bij ons te kopen is een voorbeeld van een zelf ontwikkelde dienst. Jij helpt ons met het doorontwikkelen van deze diensten en het oplossen van problemen rond deze software.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Wij zoeken een vrolijke, loyale collega die graag werkt in een team dat elkaar ondersteunt en aanvult. Je bent snel van begrip, durft door te pakken en wanneer je denkt dat iets niet klopt overleg je met je collega's. Je houdt ervan om zaken structureel te verbeteren. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 
Verder beschik je over de volgende competenties:
  • Nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken
  • Veelzijdig en flexibel in het invullen van je rol
  • Analytisch bij het benaderen van je werk
  • Gericht op samenwerken
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
Opleidingsniveau & werkervaring
Jij hebt een afgeronde HBO/MBO+ opleiding in een ICT richting. Daarnaast heb je enkele jaren relevante ervaring opgebouwd in het werken met ERP systemen zoals SAP, Oracle Netsuite of Dynamics 365. Functionele kennis van integratie oplossingen (iPaaS, EDI, API) en affectie met software ontwikkeling is een pre.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Overige info Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als functioneel beheerder en een belangrijke rol in te nemen bij het volledig vernieuwen van ons ICT landschap. Daarbij participeer je onder andere in ons ERP en WMS project. Daarnaast is het mogelijk om je door te ontwikkelen als iPaaS specialist binnen de organisatie. Je krijgt een rol in onze laagdrempelige, internationale organisatie, met ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Tevens bieden wij een goede marktconforme beloning. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tuindeco International is een succesvolle en sterk groeiende groothandel in tuinhout en aanverwante producten zoals blokhutten, overkappingen, sauna’s, speeltoestellen, tuinmeubelen en meer. Wij zijn een B2B bedrijf en leveren wereldwijd uitsluitend aan dealers en wederverkopers (inkoopcombinaties, houthandelaren, webshops e.d.). Als groothandel zijn wij constant op zoek naar nieuwe win-win situaties, dit zowel met bestaande relaties als met nieuwe samenwerkingsverbanden.
Op het hoofdkantoor in Coevorden werken ongeveer 110 medewerkers. Buiten de locatie in Coevorden hebben wij onze eigen inkoopkantoren in Hong Kong, Indonesië, Estland en Polen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!