Vacature SALES CONSULTANT ERP-EXACT-ICT-ASSEN-€60K

Assen

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Wat ga je doen?

Jij, een nuchtere en hardwerkende ERP/ICT Sales Consultant die weet hoe het is om te werken met lange salestrajecten, woont en werkt graag in het Nederlandse Hoge Noorden. Jij hebt verstand van verschillende softwareoplossingen zoals Cloud-oplossingen, Office 365, Exact en nog veel meer. Jij werkt graag vanuit kantoor, maar gaat graag ook af en toe naar de klant voor een kopje koffie. Relatiebeheer is wat jij het liefst doet, dus je weet hoe je de klant een warm hart kan toedragen. Word jij nou helemaal enthousiast van wat je hierboven leest? Lees dan gauw verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Ontzettend riant bruto jaarsalaris van rond de €60K
•    Heerlijk goed verdeelde winstuitkering bij vaste aanstelling
•    Representatiepakket bestaande uit een auto, laptop, telefoon en onkostenvergoeding
•    Ontzettend gezellige nuchtere collega's die graag met elkaar op pad gaan
•    Feestjes, activiteiten, borrels en reisjes met het gehele kantoor

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal drie jaar soortgelijke werkervaring (ICT/ERP/Cloud/EXACT)
•    Woonachtig in Friesland, Groningen of Drenthe
•    Aantoonbare ervaring met het verkopen van Cloud-. Office 365, Exact- of andere softwareoplossingen
•    Relatiebeheerder pur sang die graag vanuit kantoor werkt

Waar ga je werken?

Onze klant heeft haar hoofdkantoor gevestigd in het fantastische Friesland. De klanten die zij bedienen is tevens voornamelijk gefocust op het noorden van Nederland. De oplossingen die zij aanbieden zijn er een hoop en naast de Cloud,- Office 365, Exact verkopen en implementeren zij onder andere ook ERP-Systemen en securitysoftware en nog veel meer. Het bedrijf profileert zichzelf als een nuchter, plat en gezellig bedrijf, waardoor het lijkt alsof ze een familiebedrijf zijn alleen is dat niet in origine. Ben jij nou helemaal om en wil je graag meer weten? Reageer dan direct!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Floris via [email protected] Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij ‘Recommend a friend’ voor meer informatie.

Omgeving

Drenthe/Friesland/Groningen

Contactpersoon

Floris van Hall

Managing Consultant
Gespecialiseerd in IT Professionals
020 570 8120
[email protected]

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Floris van Hall
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!