Vacature Senior Frontend Developer Internetdiensten - Dronten

Dronten

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken bij een organisatie met een enorme passie voor technologie? Ben jij met jouw kennis en ervaring in staat om andere gedreven Developers te begeleiden en ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Dronten? Dan zijn we op zoek naar jou!  

We zijn op zoek naar een Frontend Developer met minimaal 5 jaar ervaring die deze organisatie komt versterken. Momenteel zijn er 3 junior Frontend Developers werkzaam die nog veel willen en kunnen leren en daarbij de nodige begeleiding nodig hebben. We zijn dan ook echt op zoek naar iemand met de ambitie om hen aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt dus meewerkend voorman en sleept het gehele team naar een topniveau! Tijdens jouw werkzaamheden zal je vooral aan de klantenportal werken met een zelfgemaakt ERP systeem. Hiernaast ontwikkel je nieuwe features en onderhoudt en verbeter je nieuwe functies.  Best veel verantwoordelijkheid dus.  

Je gaat op basis van Scrum werken met twee wekelijkse sprints. De development teams bestaan naast developers (frontend/backend/testing) ook uit een data analist en scrum master. Je hebt dus onderling contact met meerdere afdelingen. Iedere werkdag begint voor jou met een stand-up om bij te praten met het team over de taken en technische uitdagingen van die dag. De Frontend omgeving is recent geheel geüpdatet waardoor je uitsluitend met de nieuwste technieken zult werken. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Vue in combinatie met TypeScript. Mocht je daarnaast ook kennis van PHP (Symfony) hebben dan is dit mooi meegenomen. 

Bij deze functie is het dus van belang dat je zowel zelfstandig kan werken als in teamverband. Hiernaast ben jij iemand die andere techneuten kan aansturen en dit ook leuk vindt. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden en staat de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers centraal. Er zijn wat dat betreft ook een hoop opleidingsmogelijkheden. 

Lijkt het jou leuk om naast je technische uitdagingen ook junioren aan te sturen en beschik jij hiervoor over de juiste ervaring? Lees dan snel verder. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Frontend developer;  
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met moderne JavaScript frameworks (bij voorkeur Vue); 
 • Ervaring met PHP (Symfony) is een grote pre; 
 • Je wilt op basis van scrum werken; 
 • Je bent zelfstandig, creatief en gestructureerd; 
 • Het lijkt je leuk om jouw kennis over te dragen om zo een leuk groepje junior developers aan te sturen! 

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • 26 vakantiedagen;  
 • Pensionsregeling (2/3); 
 • Korting op producten en diensten van de organisatie; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Laptop van de zaak;  
 • Een fijne werkomgeving in Dronten; 
 • De kans om als voorman een leuk team te begeleiden!   

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team- Frontend, [email protected] of bellen naar 020-8200370

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in een goed bereikbaar kantoor in Dronten. Het is een dochteronderneming van KPN en kortgezegd leveren zij internet en tv-diensten aan consumenten. Met maar liefst meer dan 65.000 klanten staan de ontwikkelingen nooit stil. Naast de diensten en producten die dit bedrijf biedt, creëren zij ook applicaties voor de eigen onderneming. Deze applicaties kunnen alles en zijn onder andere een uitgebreid CRM-systeem waarin ook klanten wijzigingen kunnen doorgeven. 

Dankzij deze organisatie kunnen ook dorpen of andere afgelegen locaties gebruikmaken van goede internet- en televisieservices. Ze zijn hierin dan ook gespecialiseerd in en uniek ten opzichte van concurrenten. Momenteel bestaat het bedrijf uit 115 medewerkers en staat de klant bij hen ook echt centraal. Ze streven naar een uitstekende service en hierin staat IT centraal. Dit is wat dat betreft het speerpunt van de organisatie en dat werpt zijn vruchten af. Ze staan immers niet voor niets op de derde plek van de Consumentenbond!  

Naast het harde werken om de beste kwaliteit te bieden is er op de werkvloer een open en relaxte sfeer. Je krijgt heel erg de ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen. Naast de afwisselende werkzaamheden worden er zo nu en dan ook gameavonden georganiseerd. In de pauze wordt er ook vaak een fanatiek potje pingpong of tafelvoetbal gespeeld. Je moet dan ook wel een beetje een competitieve instelling hebben.  

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Dronten