Vacature Software Architect - Ede

Ede

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
De organisatie is marktleider op het gebied van software development binnen de vastgoed en woningbouwsector.
Zijn opgericht in 2000 en zitten gevestigd in de regio van Wageningen. Het pand is gevestigd in een prachtige bosrijke omgeving en heeft een strakke moderne uitstraling. Binnen het pand zijn er verschillende plekken waar je jezelf even kan afzonderen van je werk of om even te omspannen na een lange intensieve dag programmeren. Er hangt een informele sfeer met korte communicatielijnen om eigen inbreng binnen de organisatie te stimuleren en het personeel zoveel mogelijk te betrekken bij de producten die het bedrijf ontwikkeld. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om samenhorigheid binnen de organisatie te verhogen hierbij kun je denken aan een Vrijdagmiddagborrel, iedere donderdag gaat een groot deel van het personeel gezamenlijk wat eten bij de lokale visboer en gaan ze vervolgens ter ontspanning wandelen door het mooie bosgebied rondom het pand.

Het systeem wat deze organisatie heeft ontwikkeld beheert vastgoed waarbij de waarde oploopt tot in de vele miljarden euro’s. Deze software is uniek is zijn soort omdat het zich meer richt op forecasting en dus toekomstbeeld centraal stelt waar dit bij vergelijkbare systemen niet het geval is. Ze ontwikkelen binnen dit bedrijf een drietal producten, namelijk: een product wat helpt met het bouwen van vastgoed projecten, een product wat inzicht geeft over het maximaliseren van rendement en een product wat de eindgebruiker voorziet van een waardering van het vastgoed waarover ze beschikken. Voor het verder uitbreiden van haar productportfolio wil deze organisatie een nieuw SaaS platform gaan bouwen waarin zij een tweetal nieuwe producten gericht op portefeuillemanagement en een financiële planning en analyse tool kan gaan plaatsen en waarin zij hun huidige producten kan gaan toevoegen om deze diensten vervolgens wereldwijd af te gaan zetten in plaats van alleen in Nederland en Duitsland. Om dit te realiseren hebben ze jou hulp als software architect nodig!

Functie
Als Software Architect zal je je bezig gaan houden met het ontwikkelen van het nieuwe SaaS platform, hierbij werk je nauw samen met de huidige architect om gezamenlijk de gehele architectuur van dit platform vorm te geven.

Je gaat als architect binnen dit bedrijf gewoon mee programmeren in een fullstack rol waarbij je dus niet enkel verantwoordelijk bent voor het uitleggen van de structuur maar zelf ook mee blijft ontwikkelen aan zowel het platform als een van hierboven genoemde producten. Dit gebeurd in multidisciplinaire scrum teams waarbij iedereen binnen deze teams zowel front als back-end kan ontwikkelen met natuurlijk zijn/haar specialismen en voorkeur. Je zal hiermee voornamelijk werken met technieken als een .NET Core en Angular.

De afdeling development bestaat uit ruwweg 20 ontwikkelaars waarbij ieder team samen een eigen productowner verantwoordelijk is voor een van de vier producten die deze organisatie haar klanten aanbiedt. Waarbij jij een deel zal uitmaken van team vier wat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het SaaS platform.

Eisen
HBO of WO denk- en werkniveau;
Ervaring met ASP.NET Core, Angular, SQL en Azure;
Je werkt graag met de nieuwste technieken binnen software development;
Sterk analytisch en probleemoplossende denker;
Teamplayer die beheerst over goede communicatieve vaardigheden;

Voorwaarden
32-40 uur werken, dag thuiswerken is een bespreekbare optie;
Leaseauto, bespreekbaar;
Salaris van 5000-6000 op basis van ervaring;
25 vakantiedagen, met optie voor bijkomen tot vijf extra dagen;
Reisvergoeding in de vorm van 0,19 cent per kilometer;
50/50 pensioenregeling;
Winstdeling van ongeveer 8% per maand;

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!