Vacature PHP Developer - Ede

Ede

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zoeken wij, omwille van uitbreiding, een creatief/technische PHP Developer, die graag wil innoveren, maar deze nieuwe innovaties ook kan toepassen in de bestaande web applicaties.

De juiste kandidaat heeft kennis van gebruikersinterfaces en kan worden losgelaten op de technische infrastructuur van de web applicaties. Het moet dan ook een persoon zijn die graag met andere wil samenwerken om hierdoor beter te worden in zijn werk en tot geweldige oplossingen kan komen.


Wat vragen wij?

Je hebt een breed scala aan web technieken tot je beschikking of wilt deze in de praktijk verder oppakken. Zo ben je al goed thuis in PHP (OO) development en heb je met minimaal een van de onderstaande technieken senior ervaring.
– Ajax, Smarty, jQuery, XML, Javascript, etc.
– Open source
– Change Management

Kennis van databases:
– Oracle
– SQL
– MySql

Kennis van ontwikkelingsmethodieken:
– Agile
– Scrum
– ITIL


Wat kunnen wij bieden?

Onze opdrachtgever biedt:
– Collega’s die op hoog niveau programmeren en kennis willen overdragen
– Interessante opdrachten en opdrachtgevers
– Innovatieve en snel veranderende markt
– Een open, informele sfeer
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van opleiding en projecten


Wie is onze partner?

Onze opdrachtgever ontwikkelt (web) applicaties op het gebied van warehouse management omgevingen. Hun producten zijn dan ook zeer eenvoudig te koppelen met andere (ERP, WMS, TMS) applicaties. Zij hebben nu ongeveer 15 man in dienst en verwachten de komende 5 jaar het personeel te verdubbelen.

Camiel Arts
Managing Consultant
030 303 1276


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek houdt zich sinds 2000 bezig met het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. We geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie de drijvende kracht is achter ons succes. Onze filosofie is dan ook niet voor niets: ‘Mensen werven mensen’ en ‘U vertelt, wij luisteren’.

Onze consultants, recruiters en backoffice medewerkers zijn ons grootste goed: dankzij hun kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs en weten we de perfecte kandidaat te koppelen aan een vacature. Dankzij onze eerlijke en transparante communicatie, naar zowel de partners als kandidaten houden we de kwaliteit hoog.

Kunneman & Vandenbroek is gespecialiseerd in bemiddeling in de volgende drie functiegroepen: ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking. Onze consultants zijn allen actief geweest in de functiegroep waarvoor ze bemiddelen: dit praat een stuk makkelijker én zorgt voor de beste matches.

lees meer

Contactpersoon Camiel Arts
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Ede