Vacature .NET developer voor medische apparatuur aansturing - Ede

Ede

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken in een van de drie Scrum teams. Deze teams bestaan uit een system engineer, een tester en een aantal developers. Boven de teams werken ook wat architecten. Veel van de software is geschreven in C++ maar de bedoeling is om deze om te gaan zetten naar .NET. Kennis en kunde van C++ is een pre maar zeker geen must. Goede kennis van .NET is wel een vereiste. Er gaat gewerkt worden met C#, ASP.NET Core maar ook met Docker, JS (Angular) en ervaring binnen Scrum en Azure DevOps is mooi meegenomen.
 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET Core
- Je hebt ervaring met HTML, CSS, JS
- Kennis van/ervaring binnen Scrum, DDD, Azure DevOps is een pre
- Kennis van medische standaarden is een pre (Dicom)

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier excellent. Uitstekend salaris, hoog pensioen, ruim 35 vrije dagen, winstdeling, thuiswerk mogelijkheden.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je kennis en ervaring inzetten om mensen met een medische aandoening te helpen, hoe gaaf is dat! Bij deze mooie werkgever kan je zingeving in je werk vinden doordat je gaat werken aan medische software die daadwerkelijk levens kan redden. Ze maken hier inhouse zowel de apparatuur als de software die de aansturing verzorgd en de producten worden al gebruikt in vele duizenden ziekenhuizen. 

Naast een hele zinvolle baan met leuke collega’s krijg je hier ook een meer dan uitstekend salaris, een heel goed pensioen, veel vrije dag (echt veel) en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Ede