Vacature IT Security Consultant - Ede

Ede

Aatop ICT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Cyber Security is cruciaal voor zóveel organisaties. Organisaties ontkomen er niet meer aan IT Security heel serieus te nemen. Het toffe: jij mag klanten hier bij gaan helpen!
Word jij warm van ethisch hacken, het optimaal beveiligen van systemen en het adviseren van klanten over security? Dan is dit jóúw functie. Lees snel verder.

Als Security Consultant heb je contact met klanten en adviseer je heb over IT security. Je creëert bewustzijn over het belang van security. Je adviseert hoe security vormgegeven kan worden binnen een organisatie. Je schrijft rapporten, je brengt adviezen uit.

Vanuit jouw rol monitor je gehele ICT-infrastructuren en applicatie-landschappen. Je voorkomt security-incidenten. Als geen ander weet jij hoe belangrijk het is om dit soort incidenten te voorkomen. Je schat risico's in en baseert je aanpak op basis van potentiële risico's. Je vertaalt dit naar een concrete uitvoering van monitoring.

Tevens voer je pentesten uit, houd je je bezig met ethical hacking en beveilig je IT-omgevingen. Hiervoor werk je met scriptingtalen (zoals Java, Python, PHP). Je werkt tevens met Windows en Linux.

lees meer

Functie-eisen
  • Je hebt een achtergrond in IT (qua opleiding en werkervaring).
  • Je hebt ervaring opgedaan met zaken als pentesten en ethical hacking. Veel ervaring hiermee is niet vereist, maar enige ervaring is wel van belang.
  • Jij vindt het gaaf om bezig te zijn met IT Security en je wilt graag hier meer over leren.
  • Je vindt het leuk om met klanten in contact te zijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 3.600 p/m
Aantal uur per week Fulltime
remarks
Overige info
  • Salaris: € 3.200 - € 3.600 bruto per maand.
  • Laptop.
  • Telefoon + abonnement van de zaak.
  • Auto van de zaak.
  • Mogelijkheid tot het behalen van certificeringen (zoals Certified Ethical Hacker).
Bedrijfsomschrijving Onze klant betreft een IT-dienstverlener. Naast de reguliere systeem- en netwerkbeheerdiensten, bieden zij ook actief diensten aan op het vlak van IT security. Het bedrijf is groeiend. De sfeer is echt top. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Consultant in Ede