Vacature Applicatiebeheerder, fulltime in Haarlem

Haarlem

 • Stichting Zorgbalans Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat doe je als Functioneel applicatiebeheerder bij Zorgbalans?
Als Functioneel Applicatiebeheerder beheer je samen met je collega's applicaties die bij Zorgbalans in gebruik zijn. Je beheert en onderhoudt verschillende systemen en je levert een bijdrage aan de verbreding en verdieping van de inzet van deze applicaties. Daarnaast  realiseer en beheer je koppelingen met andere applicaties en ondersteun je bij de implementatie van nieuwe applicaties. Tevens verzorg je ondersteuning en training van eindgebruikers.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 • Zelfstandig in kaart brengen van processen en informatiebehoeften door overleg met eindgebruikers en leveranciers
 • Vormgeven van de gewenste wijziging(en) in de functionaliteit van applicaties
 • Testen of een applicatiewijziging voldoet aan de gestelde eisen voordat deze in productie wordt genomen
 • Bewaken correcte opzet en inhoud van de gegevens in de applicaties
 • Participeren in allerlei ICT-projecten.
Het betreft een brede en uitdagende functie waarbij klantgericht denken voorop staat.

lees meer

Functie-eisen Profiel en opleiding
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau
 • Aantoonbare kennis of werkervaring op het gebied van applicatiebeheer is een must
 • Verder ben je communicatief sterk en klantgericht
 • Je bent 36 uur per week beschikbaar. Het is mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.631 - € 3.819 p/m

maximaal €3.818,87 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO VVT per 1/7/2021). Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
Overige info Over ICT bij Zorgbalans
Zorgbalans beschikt over een moderne infrastructuur waarbij veel van onze processen zijn gedigitaliseerd en worden ondersteund door (cloud based) applicaties, zowel voor de zorg zelf, als voor de ondersteunende diensten.
Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een innovatieve zorginstelling? Zoek je een werkomgeving waar professioneel gewerkt wordt in een informele gezellige sfeer? Dan is een baan bij Zorgbalans echt iets voor jou! Voor het team Applicatiebeheer zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die graag het team wil aanvullen.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou de mogelijkheid om 4 dagen van 9 uur te werken. Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Functioneel applicatiebeheerder maximaal €3.818,87 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO VVT). Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: Zorgbalans UIT&THUIS, met hoge korting op gemak, gezondheid, producten en dagjes uit. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Interesse in deze baan bij Zorgbalans?
Bel voor meer informatie met Peter Kuijer, Informatiemanager, telefoonnummer: 06-246 277 55. Je kan tot 12 april a.s. solliciteren.
 
Een digitaal assessment en het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Wij ondersteunen mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Met 3.600 professionals en 900 vrijwilligers bieden wij tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie en begeleiding bij dementie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures