Vacature Medior/Senior .NET developer - Zaandam

Zaandam

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Medior of Senior .NET Developer en zou jij graag werken in een snel groeiende organisatie? Ben je daarnaast gemoeid met security en gek op de nieuwste technieken en tools als C#, .NET MVC en Visual Studio? Dan is deze organisatie in Zaandam op zoek naar jou!

De organisatie is op zoek naar een Medior of Senior .NET Developer uit de regio Zaandam die communicatief sterk is. Het huidige development team bestaat nu uit 3 ontwikkelaars, 2 testers en een Product Owner. In het scrum team wordt gewerkt aan het door ontwikkelen van beheer- en registratie applicaties voor eHerkenning waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan.

Er zal gewerkt worden aan onder andere het interne registratiesysteem, waarin aanvragen worden verwerkt door collega’s. Dit systeem moet verder worden door ontwikkeld, aangezien veel Nederlandse bedrijven moeten overstappen op het mechanisme dat de organisatie aanbiedt. Doel hierbij is om een geheel geautomatiseerd aanvraagproces te ontwikkelen, waarbij er geen tussenkomst is van ander menselijk handelen. 

Je gaat aan de slag met state of the art hardware en tools als ReSharper, Sonar en NCrunch. Qua stack werk je met het Entity Framework, C# .NET, ASP.NET MVC, WebAPI en WCF. Dit zijn echter niet de enige technieken waarmee gewerkt wordt, aangezien de organisatie het belangrijk vindt om met de nieuwste technologieën aan de slag te gaan en open staat voor ideeën hier over. Verder zijn SOLID principes heel belangrijk, evenals het schrijven van onderhoudbare code en het gebruik maken van een service bus. 

De organisatie vindt het belangrijk dat er iemand bij het team aansluit die er goed bijpast en de kennis en ervaring in huis heeft om bij te dragen aan het uitbreiden van de huidige applicaties. Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze job? Kijk hieronder dan snel de functie-eisen door en solliciteer!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO diploma richting Informatica;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met C# .NET
 • Je hebt ervaring met ASP.NET MVC, WCF, WebAPI en XML;
 • Ervaring met Entity Framework is een pre;
 • Kennis van Agile Scrum is een pre.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3e betaalt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuis werken;
 • Direct een vast contract!
 • Een baan bij een snel groeiende organisatie en een jong team!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie bestaat ondertussen al bijna 20 jaar en is een grote speler in Nederland. Gevestigd in Zaandam wordt er met 35 collega’s gewerkt aan Eherkenning, een mechanisme waarmee er bij bedrijven veilig ingelogd kan worden en elektronisch zaken kunnen worden gedaan met de overheid. De organisatie heeft hier haar specialisme in en is bijna 10 jaar geleden al door de overheid toegelaten als Erkend Aanbieder eHerkenning!

De focus van de organisatie richt zich dus op het maken en leveren van eHerkenning aan de overheid en het bedrijfsleven. Termen als veiligheid en privacy nemen in de huidige samenleving een steeds grotere plaats in en het is daarom niet onlogisch dat eHerkenning steeds meer gevraagd wordt. Door een binnenkort bijkomende wet zal deze vorm van inloggen verplicht worden voor bedrijven en dit heeft er mede voor gezorgd dat het bedrijf zich verder wil uitbreiden en op zoek is naar gedreven Medior/Senior .NET Developers!

Naast het inlogmechanisme is het development team verantwoordelijk voor het aanvraagproces, het interne registratiesysteem en het selfservice portaal. Doel is om deze processen verder te ontwikkelen en automatiseren. 

Er heerst een informele sfeer met korte lijntjes wat ervoor zorgt dat er snel geschakeld wordt. Doordat veel collega’s uit de regio komen, is er een goede binding en is er altijd tijd voor een grapje. Daarnaast is er veel vrijheid voor de developers en wordt er dagelijks met zijn allen genoten van een verzorgde lunch. Ook komen er geregeld uitjes met het team en de hele organisatie voorbij, zoals pizza’s bakken en borrels!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!