Vacature Frontend Developer Toffe Projecten Zaandam - Zaandam

Zaandam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend Developer en ben jij woonachtig in de buurt van Zaandam? Lijkt het je leuk om binnen een echte en professionele club websites en applicaties te ontwikkelen van scratch af aan om zo de wensen van diverse klanten te vervullen? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar een tweetal Frontend Developers die dit team van vakidioten wil komen versterken. Het gaat hierbij om een startende Frontend developer en een Frontend developer met minimaal 2 jaar werkervaring. Je krijgt bij dit bedrijf de kans om te doen wat je echt leuk vindt, namelijk van scratch webapplicaties bouwen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van webapps voor vooruitstrevende A-merken en je bouwt ook zelf producten. Je krijgt de kans om voor veel diverse projecten aan de slag te gaan en je hoeft je dan ook niet te vervelen!

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in een 8-koppig development team, waaronder nog een andere Frontend Developer. Omdat die nu schuift naar de backend zijn we op zoek naar ondersteuning. De technische stack is breed. Aan de Frontend wordt er naast HTML en CSS vooral gewerkt met Vue.js dus enige ervaring met dit framework is voordelig. Feeling voor UX is een grote pre!   Aan de backend wordt daarnaast vooral gewerkt met .NET en MVC. 

We zijn echt op zoek naar iemand die goed in het team past. Het is een groep ambitieuze professionals die hoge eisen stellen aan elkaar en samen een project tot een hoger niveau tillen. Er is altijd ruimte voor slechte grappen of leuke anekdotes en ze vinden het dan ook belangrijk dat je echt jezelf kunt zijn!

Ben jij ambitieus en een echte teamplayer? Denk je dat jij als Developer helemaal in dit plaatje past en lijkt het je leuk om van scratch af aan toffe applicaties te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt ervaring met HTML5, CSS3 en Javascript;
 • Je bent een echte teamplayer en hebt oog voor detail;
 • Ervaring met Photoshop en Bootstrap is een pre;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je houdt van huiselijk, familiair en kleinschalig!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mogelijkheid tot parttime werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Een technisch uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling;
 • Een informele en betrokken bedrijfscultuur;
 • Goede koffie en leuke teamuitjes!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in complexe API-architecturen en efficiency verhogende systemen. Ze behoren hiermee tot de top van hun vakgebied. Steeds vaker starten bedrijven met een zelfgemaakte website of applicatie, maar naarmate de tijd verstrijkt bereikt de site zijn limiet en zitten ze in de penarie. Deze organisatie biedt dan de oplossing: zij bouwen alles from scratch, waardoor bedrijven nooit meer tegen limitaties aan lopen en in principe alles mogelijk is. Zo hebben ze bijvoorbeeld een platform from scratch ontwikkeld voor een grote internationale organisatie met meerdere vestigingen, waarbij ze een website, app en kassasysteem hebben gebouwd.

Vanuit de vestiging in Zaandam is er inmiddels heel wat naamsbekendheid opgebouwd. Zo zijn onder andere Ford en New York Pizza klant bij hen en zijn ze veel werkzaam in de commerciële sector. Voor deze klanten wordt technisch hoogstaande software geleverd. Iedere klant wil iets unieks en heeft andere wensen, wat veel creativiteit vergt en het werk altijd uitdagend houdt. Om dit te kunnen bereiken wordt er altijd samengewerkt en het komt zelden voor dat je bij dit bedrijf individueel te werk gaat. Door de verscheidenheid aan klanten is ieder project en jouw rol per project weer anders en daarom zijn flexibiliteit en afwisseling van groot belang! 

Naast werken is er natuurlijk ook tijd voor wat ontspanning. Je komt te werken in een klein en hecht team dat echt voelt als een soort familie. Er worden vele bijzondere uitjes georganiseerd. Zo zijn ze in het verleden naar onder andere Rome, New York en Barcelona geweest!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Zaandam Bekijk alle soortgelijke vacatures