Vacature Project Engineer - Boxmeer

Boxmeer

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn voor Eshgro op zoek naar een Project Engineer. En niet zo maar een, we zijn op zoek naar een Project Engineer die zich bezig gaat houden met de initiatie, de technische uitvoering en de oplevering van gave Cloud projecten bij klanten. Je komt te werken in een team van 8 Project Engineers en 6 Project Managers, die zich dagelijks bezig houden met het migreren van bestaande IT omgevingen bij klanten, naar hun eigen ‘Smarter 365’ omgeving. Een doorontwikkeld Microsoft platform, dat ervoor zorgt dat de klant sneller, eenvoudiger en veiliger kan werken met een Microsoft Modern Workplace.

In jouw rol voer jij de migratie- en implementatieprojecten uit. Tijdens het project signaleer jij verbeteringen en zorgt vervolgens ook voor de bijbehorende implementatie. Je bent tijdens het project de technische contactpersoon en samen met de Project Manager, zorgen jullie voor een succesvolle oplevering van de klant naar de Cloud omgeving van Eshgro.

lees meer

Functie-eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, ben je allereerst, net als al je collega’s, een leuke, sociale man of vrouw, met enorm veel passie voor IT en de Cloud en wil je  niets liever dan een succesvolle samenwerking met jouw klanten! Verder:

  • Heb je ervaring met mail migraties naar Exchange online;
  • Heb je ervaring met datamigraties naar SharePoint;
  • Heb je kennis en ervaring met Azure en Windows Virtual Desktop;
  • Transities van een bestaande omgeving naar een nieuw platform, bij voorkeur Azure.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

En wat krijg je er voor terug?

Zoals gezegd, een fantastisch team met techneuten, die mogen werken met de nieuwste en beste technologieën! Daarnaast uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder natuurlijk een leaseauto om je klanten te kunnen bezoeken. Verder vindt Eshgro plezier in het werk heel belangrijk en daarom is er ook elke week een vrijdagmiddag borrel, die plaatsvindt in de kroeg in de kelder! Naast een lekkere borrel, kun je hier tafeltennissen, poolen, maar ook racen op een playseat. Alles om jouw week relaxed en met plezier af te kunnen sluiten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de Cloud. Na een jarenlange samenwerking met Diabolo ICT in Arnhem hebben ze in december 2020 besloten de krachten te bundelen en verder te gaan onder één naam, Eshgro. Met een team van 115 enthousiaste, gedreven collega’s, zorgt Eshgro voor de inrichting, het beheer en de ondersteuning van een toekomstbestendige, digitale werkplek bij de klant. Elke dag staan de engineers van Eshgro klaar om haar klanten te helpen met de IT-vraagstukken die er op dat moment spelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!