Vacature Frontend Developer Sportapplicatie Roosendaal - Roosendaal

Roosendaal

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

en jij een sportieve Frontend Developer en ben je woonachtig in de omgeving van Roosendaal? Ben je daarnaast zowel technisch als creatief ingesteld en vind je vrijheid binnen je job belangrijk? Lees dan snel verder!

We zijn momenteel op zoek naar een Frontend Developer met minstens twee jaar werkervaring. Samen met het development team ga je meehelpen met de doorontwikkeling van de apps en het online backoffice systeem. Dit levert een divers takenpakket op en je krijgt niet alleen technische, maar ook veel creatieve vrijheid.

We zijn dan ook op zoek naar een Frontend Developer die niet alleen ervaren heeft als techneut, maar ook behendig is met Adobe programma’s (zoals Photoshop of InDesign). Je hoeft geen ervaring Grafisch Ontwerper te zijn, maar een creatieve mindset is wel een must. Vanuit technisch perspectief zul je werken met HTML, CSS en een modern JavaScript framework (Vue, React of Angular). Aan de backend wordt met PHP gewerkt, dus PHP-ervaring is een plus! 

Dit jaar gaan ze starten aan een ambitieus nieuw project. Hierbij gaan ze hun huidige app volledig herschrijven middels de nieuwste technische ontwikkelingen (waaronder flutter). Daarbij is het van belang dat de huidige app wel live blijft en dient daar ook wat onderhoud aan gedaan te worden. De focus zijn echter komen te liggen bij het nieuwe project waarbij je veel vrijheid zult krijgen.

Herken jij je in bovenstaand profiel en lijkt het je tof om dit enthousiaste en vooral sportieve team te komen versterken? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een technische of CMD-achtergrond); 
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS en JavaScript (Flutter, React, Angular of Vue); 
 • Je hebt ervaring met Adobe programma’s zoals Photoshop; 
 • PHP-kennis? Dat is mooi meegenomen; 
 • Affiniteit met sport is een pré; 
 • Je bent enthousiast, leergierig en neemt graag initiatief!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris dat bij jou past; 
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (opleidingen & cursussen) 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Een uitdagende baan waarbinnen je veel (technische) vrijheid krijgt 
 • De kans om aan boord te springen bij een ambitieuze en snelgroeiende organisatie!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie uit regio Roosendaal maakt het leven van gym eigenaren, coaches, atleten en recreatieve sporters een stuk gemakkelijker. Zij ontwikkelen namelijk software die zaken als ledenadministratie, het plannen van lessen, het afhandelen van betalingen en het inzien van managementinformatie automatiseert. Zo kun je bijvoorbeeld als sportclub bij hen aankloppen voor jouw eigen gepersonaliseerde app of web portaal en nog veel meer.  Dit scheelt een hoop tijd, die weer kan worden geïnvesteerd in waar het natuurlijk écht om draait, SPORTEN!

Gebruiksvriendelijkheid staat bij hen voorop en als gebruiker beleef je de optimale klantervaring. Trainers en coaches hebben zo via hun smartphone alle les- en ledeninformatie binnen handbereik, en leden kunnen in een handomdraai lessen inplannen, webshop artikelen aanschaffen en hun sportresultaten bijhouden. Hun klantenkring en de wensen van deze klanten groeien in rap tempo en hier ligt voor jou de technische uitdaging.

Je komt terecht in een hecht team dat momenteel bestaat uit zo’n 10 man. Het is een ambitieuze club die bekend staat om hun Brabantse gezelligheid. Het kantoorpand is goed bereikbaar en er is zelfs een parkeerplaats voor de deur. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en daarom is er altijd een budget voor het volgen van leuke opleidingen of een toffe extra cursus! 

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Roosendaal