Vacature Allround Landmeter - Roosendaal

Roosendaal

Evoke
  • Evoke Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In dit team wordt jij dé landmeter. Weet je dus alles van het vak en ben je graag de specialist in huis? Je bent hier meer dan welkom!


Wat ga je doen?

Voor een civieltechnisch ingenieursbureau op het gebied van grond-, weg- & waterbouw is Evoke op zoek naar een allround landmeter om te werken in een klein team. Idealiter werk je al enige jaren als landmeter en/of maatvoerder, beschik je over ruime kennis van het vak en heb je ervaring met het gebruik van moderne landmeetkundige apparatuur (Trimble en Autodesk applicaties zijn jou niet onbekend). Daarnaast heb je ook ervaring met landmeetkundige software (o.a. Trimble & Autodesk applicaties) voor de voorbereiding en verwerking van uitzet en meetgegevens.


Wat heb jij in huis?
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Diploma landmeetkunde/ geodesie of bouw en/of civiele techniek;
  • Kennis van o.a. Trimble en Autodesk applicaties;
  • Eventuele aanvullende kennis van Civil 3D en GIS pakketten (pré);
  • Je houdt van de buitenlucht, kan zelfstandig werken en stemt de werkzaamheden inhoudelijk af met de opdrachtgever.
Werken bij Evoke

Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, terwijl wij je de zekerheid van een werkgever bieden. Wij onderhandelen een goed salaris, vakantiedagen en bouwen je pensioen op. We begeleiden je in je groei, met jouw eigen Relatie Manager, trainingen binnen je vakgebied en onbeperkt gratis opleidingen via GoodHabitz. En met leuke extra voordelen zoals een fitnessabonnement of fietsregeling.
 
Alles voor jou en jouw carrière, om de plek te vinden die het best bij je past, als professional en persoon. Want Evoke Centers You. Zit je zeker goed, dan kun je na verloop van tijd worden overgenomen. Dat is alle zekerheid van een dienstverband én alle vrijheid om jouw ideale baan te vinden, met onze hulp.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen MBO/HBO
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Roosendaal
Vergelijkbare ICT Vacatures in Roosendaal