Vacature Business Support medewerker DATA - Hoevelaken

Hoevelaken

DGN Retail B.V.
 • DGN Retail B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Business Support medewerker DATA
Hoevelaken, fulltime

Werk je graag met systemen? En zorg jij er graag voor dat de processen goed lopen en alles goed en compleet is verwerkt? Dan is ons business support team op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Business Support medewerker ben je verantwoordelijk voor alle productdata en de workflows die hiermee samenhangen. Hiervoor werk je samen en ben je de verbindende factor tussen de afdelingen inkoop en marketing. De productdata wordt verwerkt in onder andere de systemen InRiver, een PIM-systeem, en ASPOS, een kassasysteem. De productdata wordt vervolgens gebruikt in kassasystemen, maar ook voor marketing, de folder, online webshop, enzovoorts.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van alle vragen rondom productdata en de processen, zodat deze snel en juist beantwoord en verwerkt worden. Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de dataprocessen waar je mee te maken hebt. Je hebt in je dagelijks werk contact met veel collega’s, leveranciers en ondernemers.

Daarnaast zul je als Business Support medewerker ook assisteren bij je collega’s van Formule Ondersteuning bij het beantwoorden van vragen van ondernemers.

lees meer

Functie-eisen Als Business Support medewerker voldoe je aan de volgende eisen:
 • Mbo+-/hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende kennis van en ervaring met Excel.
 • Ervaring met automatisering en dataprocessen.
 • Uiteraard heb je een zeer scherp oog voor detail.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken, accuraat, je weet prioriteiten te stellen en daarover te communiceren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Werkervaring in de retail is een pre.
Waar kom je terecht?
Je bent werkzaam in een klein, dynamisch team van 11 collega’s, verdeeld over DATA, Formule Ondersteuning en Winkelbegeleiding, waarin jij het verschil kunt maken. Je gaat rapporteren aan de Teamleider Business Support. Bij de Business Unit Do-It-Yourself werken ongeveer 60 collega’s.

Marieke over werken bij Business Support: “Het is fijn werken in dit team, we werken hard en er is ook tijd voor sociale contacten. We zijn een hecht team en hebben wat voor elkaar over om de klus te klaren”.

Je komt terecht bij DGN Retail, een dochter van Euretco BV, de grootste retail serviceorganisatie in Nederland. DGN Retail is onder andere franchisegever voor de formule Hubo en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, ICT en administratie.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je naast een marktconform salaris, pensioen en 32 vakantiedagen bovenal een omgeving waar met veel plezier en passie gewerkt wordt. We vinden medewerker ontwikkeling erg belangrijk en iedereen heeft daarom ook toegang tot ons online leerplatform waar je onbeperkt gebruik kunt maken van 150 verschillende trainingen. Het gaat om een fulltime functie. De standplaats is Hoevelaken. Op dit moment werken we thuis, we verwachten op termijn naar een hybride situatie over te gaan waarbij je met het team en de Teamleider afspreekt waar er gewerkt wordt.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Interesse? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op via ons contactformulier op onze website.

Interesse in andere vacatures?
Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website.

Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland, wij werken samen met circa 1.500 ondernemers. In totaal exploiteren deze ondernemers bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf, media én speelgoed. Samen met deze ondernemers gaan wij voor het behoud van een divers Nederlands retaillandschap. Door middel van een uitgebreid serviceaanbod, van inkoop-, marketing- en financiële services tot het beheren van complete franchiseformules, ontzorgen wij zelfstandig ondernemers.

Binnen onze organisatie staan initiatief, teamspirit en passie voor retail centraal. Innovatie en creativiteit zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. De retailwereld is dynamisch en verandert snel. Flexibiliteit is dan ook noodzakelijk, om te allen tijde ondernemers in hun bedrijfsvoering te kunnen blijven ondersteunen met onze kennis en kunde.

Euretco is de kracht achter zelfstandig ondernemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Ben je gewend zelfstandig te werken, accuraat en weet je prioriteiten te stellen en heb je oog voor detail? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Hoevelaken