Vacature Systeembeheerder - Veghel

Veghel

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als systeembeheerder aan de slag bij een Internationale organisatie met in Nederland alleen al bijna 800 Collega’s? Lees snel verder en reageer.


Wat ga je doen?

Als systeembeheerder in deze organisatie ben je mede verantwoordelijk voor het beheren van de serveromgeving bestaande uit 300 virtuele Windows servers. Er wordt gewerkt met VMWare, Citrix en RDS. In deze rol geef je 2e lijns support, denk hierbij aan complexe gebruikers problemen, issues in de serveromgeving en problemen met de print en fileservers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor werkplekbeheer.

Momenteel bestaat het team bestaat nu uit 4 man. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de gehele infrastructuur, bestaande uit systeem- en netwerkbeheer, werkplekbeheer en het verlenen van support.


Wie ben je?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring als systeembeheerder in complexe omgevingen;
- Je hebt ervaring met Windows servers, VMWare, Citrix en RDS;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat mag je verwachten?

- Salaris tot €3500, - op basis van 40 uur;
- 30 vakantiedagen;
- Stand-by vergoeding €360,- per maand;
- Een goede pensioensregeling;
- Telefoon en laptop van de zaak.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie met diverse vestigingen verspreid door Europa. Ze richten zich op het aanbieden van logistieke diensten. In totaal werken er bijna 800 collega’s in Nederland. Ondanks dat het gaat om een grote organisatie, voelt het als je tweede familie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: 070-2197197 / 06-41082940 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Raisha Rambharse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Veghel