Vacature Teammanager Engineering en Realisatie Groningen - Kolham

Kolham

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als teammanager van het team Realisatie Noord ben je de stuwende kracht achter een team van circa 43 collega's met voornamelijk een technische achtergrond (zowel elektrotechniek als werktuigbouwkundig) op MBO en HBO niveau. Je schept de voorwaarden waardoor de medewerkers met plezier hun werk veilig, vakkundig en efficiënt kunnen uitvoeren. Veiligheid staat bij ons op 1. Dat wil zeggen dat werken volgens onze 'Enexis Life Saving Rules' voorop staat en de teammanager daarvan een levend voorbeeld is.

 • Je stuurt op het nakomen van gemaakte afspraken, bent direct betrokken bij technische en organisatorische implementaties en behandelt de personele aspecten binnen je team.
 • Jij zorgt dat jouw team optimaal functioneert en de gestelde doelstellingen behaalt. Dit doe je door je team doelgericht te coachen en de samenwerking met andere teams te bevorderen.

lees meer

Functie-eisen

Als teammanager ben je lid van het management team (MT) van E&R waarin je samen met het MT de visie en de missie van E&R ten uitvoer brengt. Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een afgeronde technische HBO opleiding. Het is een pré als je eerder aan uitvoerings- of realisatie teams in de (infra)techniek leiding hebt gegeven. Met de collega-teammanagers van de andere E&R teams wordt continu gezocht naar optimalisatie in de keten. Je deelt graag jouw kennis, kunde en pakt hierin een constructieve rol.

 • Je hebt ervaring met, en je draagt van nature zorg voor de coaching en ontwikkeling van medewerkers, dusdanig dat het omgaan met de veranderende omstandigheden een vanzelfsprekendheid is en medewerkers duurzaam inzetbaar zijn.
 • Je zorgt ervoor dat de medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden en dat de afgesproken werkwijze geborgd is.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het MT E&R.
 • Jij zorgt ervoor dat jouw team het jaarorderboek (JOB) van onze opdrachtgever volledig uitvoert.
 • Je kunt als manager de HR en HSE verantwoordelijkheid aan en draagt deze uit.
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL of minimaal VCA-basis.

.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 29,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor het volgen van training en opleidingen en €90 voor je sportabonnement.

Nog steeds enthousiast?
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.404,- en € 4.863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. (incl secundaire vergoedingen verdien je maandelijks ruim boven de 5000euro, rekenend vanuit het einde vd schaal)
 • De mogelijkheid voor een leaseauto gezien het feit dat in het algemeen EBS stations met Ov slecht bereikbaar zijn.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Houd er rekening mee dat onze installaties van invloed kunnen zijn op de werking van pacemakers! Meer info: werkenbijenexis.nl/pacemaker.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.404 - € 4.863 p/m
Bedrijfsomschrijving

De afdeling Engineering en Realisatie Noord is een bedrijfsonderdeel van Infra en is actief op het gebied van nieuwbouw, modificaties, uitbreidingen, beheer en onderhoud van de hoog- en middenspanningsstations (HS/MS) in Noord Nederland. Deze afdeling (170 medewerkers) bestaat uit 6 teams en voor één van deze teams zijn we op zoek naar een teammanager.

Het team verricht elektrotechnisch primair, secundair en tertiair werk en is inhoudelijk betrokken bij de realisatie van nieuwbouw, uitbreidingen, modificaties, vervangingen, onderhoud en het oplossen van storingen op de HS/MS stations in de provincies Groningen en Drenthe. We voeren het takenpakket uit in overleg met onze interne opdrachtgever assetmanagement en onze mede stationgebruiker TenneT. Je komt te werken in een team dat volop in beweging is. Kenmerken van het team zijn: veiligheid, vakmanschap, saamhorigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit én kwaliteit boven kwantiteit. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, als mens maar ook vakinhoudelijk. Verder vinden we het hebben van een luisterend oor belangrijk en hebben we een sfeer die zich kenmerkt door openheid, sociale veiligheid en wederzijds respect.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Kolham
Vergelijkbare ICT Vacatures in Kolham Bekijk alle soortgelijke vacatures