Vacature Front End Developer in de omgeving van Zwolle - Hattemerbroek

Hattemerbroek

Cobbler
  • Cobbler Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een zelfstandige, pragmatische Front-end Developer die graag wil meebouwen aan nieuwe ontwikkelingen? Bij Cobbler zoeken we jou. We ondersteunen de eerstelijnsgezondheidszorg op het gebied van ICT vraagstukken. We maken steeds meer gebruik van applicaties en hebben deze graag zoveel mogelijk in eigen beheer. We hebben applicaties waar we best trots op zijn en waar zowel onze interne organisatie als onze klanten prima mee kunnen werken. En daarom zoeken we jou. We gaan namelijk niet voor prima! We willen echt gebruiksvriendelijke interfaces. Daarom zoeken wij een Front end Developer die menselijk gedrag en interacties goed begrijpt. Je gaat voor kwaliteit en denkt (net als de rest van ons) altijd in oplossingen.

 

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
Je hebt minimaal 2 jaar relevante kennis en ervaring op front-end gebied en je bent in staat om onze tools en onze werkwijze snel te begrijpen. Je kiest voor pragmatische en innovatieve oplossingen, je toont veel initiatief en bent zelf redzaam. Je komt met oplossingen voor vraagstukken en je bent in staat door te dringen tot de kern. Je zoekt de samenwerking op. We werken onder andere met EXT JS en staan open voor jouw werkwijze en toolset. Je hebt ervaring met Javascript en HTML en gevoel voor vormgeven.  Je hebt een relevante afgeronde opleiding en je hebt oog voor veilige oplossingen. Je vindt het geen probleem om voor je werk naar Hattemerbroek (omgeving Zwolle) te reizen. Liever woon je zelfs in de regio.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Waar zorgen wij voor?
Jouw salaris is marktconform en natuurlijk krijg je alles om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. We investeren graag in jouw verdere opleiding. Het is de bedoeling dat je, op termijn, vast bij ons in dienst komt. We zorgen natuurlijk voor leuke collega's, binnen je eigen developmenteam én daarbuiten. Je werkt in ons heerlijke kantoorpand in de bossen op de Veluwe. En wij vinden het belangrijk dat werk en ontspanning elkaar afwisselen. Tussen de middag een stukje fietsen? Onze bedrijfsfiets staat voor je klaar. We hebben altijd vers fruit én we hopen dat jij ook een potje darts meespeelt.

Meer informatie? Neem contact op met Ferry Slootman op telefoonnummer 085 – 024 0800.
Wij komen graag alleen rechtstreeks in contact met sollicitanten, acquisitie door bureaus is dus niet zinvol.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cobbler ondersteunt de eerstelijnszorg met hun ICT en telefonieoplossingen.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!