Vacature Technische Applicatiebeheerder |Tot 66K | Agile methodiek | ITIL & ERP systemen | Pensioenregeling |Flexibel budget |32 tot 40 uur - Lelystad

Lelystad

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het prettig om als technische applicatiebeheerder te werken voor een sociaal betrokken organisatie die bijdraagt aan het verhelpen van werkloosheid? Lees dan verder.

Functie
Deze organisatie is op zoek naar een technische applicatiebeheerder. Je bent hier een spin in het web en schakelt met de functioneel applicatiebeheerders, software leveranciers en partners. Je houd je bezig met het up & running houden van meerdere applicaties. Je lost operationele escalaties op en monitort dagelijks de applicaties en de platformen waarop deze draaien. Daarnaast los je gemelde problemen/bugs/wijzigingen op binnen de afgesproken termijn en breng je de behoefte van de gebruikers in kaart waarna je deze analyseert en vertaald naar de applicaties. Daarnaast denk je proactief mee over verbeteringen aan de applicaties. Je onderhoud, deelt en waarborgt kennis door middel van beheerplannen, dit doe je samen met de klant. Je beheerd en optimaliseert Cloud en ERP-systemen (waaronder Azure en Dynamics NAV/Dynamics 365). Tenslotte zorg je voor aanpassingen in de infrastructuur en coördineer en test je releases en updates.

Organisatie
Deze organisatie heeft als missie om elk jaar een hoop mensen aan betekenisvol werk te helpen. Het is een organisatie die zich erg inzet voor maatschappelijke doelstellingen. Dit doen ze door bij te dragen aan het inkomen, de groei en het geluk van inwoners door het gehele lang. Het is een organisatie die een voorstander is van diversiteit, iedereen krijgt een gelijke kans. Deze diversiteit draagt bij aan een creatieve omgeving waar veel innovatie plaatsvindt.

Momenteel hebben ze +/- 1200 personen in vaste dienst. Jouw eigen team bestaat uit drie medewerkers. Hiermee werk je nauw samen binnen het domein Operational Services. Iedere dag start met een stand-up waarin je aangeeft wat je hebt gedaan en wat er op de planning staat. Zo blijft iedereen betrokken bij elkaar. Zelf rapporteer je direct aan jouw team lead.

Eisen
– HBO- of WO-diploma
– Kennis van ITIL Foundation en ERP systemen
– Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Kennis van Agile methodiek en Microsoft Power Apps

Aanbod
– Salaris tot €5.100,- bruto op basis van 40 uur
– 6% flexibel budget
– 20 vakantiedagen per jaar (mogelijkheid tot bijkopen)
– Reiskostenvergoeding
– Pensioenregeling
– Doorgroeimogelijkheden

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.

 +31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #15172

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!