Vacature Magento 2 Full Stack Developer - Lelystad

Lelystad

iClicks Nederland BV
  • iClicks Nederland BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een werkplek waar je collega's aanvoelen als familie én wil je aan de slag in een bedrijf dat volgens de hoogste standaarden werkt en continu meedenkt over de slimste oplossingen voor klanten? Van strategie en design tot implementatie, doorontwikkeling en online marketing: iClicks combineert de kennis van online marketing met websiteontwikkeling om de allerbeste shopping experience te bouwen. Beheers je de programmeertalen die een Magento 2 Full Stack Developer nodig heeft? Super, want iClicks breidt uit!

Dit worden je dagelijkse werkzaamheden
Als Magento 2 Full Stack Developer kom je terecht in een warm bad. Samen met twee Designers, vijf Front-end Developers en vier Back-end Developers werk je aan de websites en webshops van onze klanten en zoeken jullie als team continu naar mogelijkheden om nieuwe technieken en toepassingen te benutten. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het:

Ontwikkelen van nieuwe back-end toepassingen
Van het ontwikkelen van technische implementaties voor een webshop tot het verbeteren van de database: als Magento 2 Full Stack Developer vormt jouw werk de basis voor het werk van alle andere specialisten. Gelukkig weet jij moeiteloos je weg te vinden in Magento 2, PHP, REST API en SQL en weet je je staande te houden in HTML, CSS/ LESS en JavaScript. Daarnaast weet je op elke technische vraag het beste antwoord.

Schakelen tussen klant en uitvoering
Als Magento 2 Full Stack Developer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van functionele wensen van klanten naar tastbare oplossingen. Je hebt geregeld contact met de klant om de voortgang te bespreken en weet technische keuzes goed te verwoorden en onderbouwen.

Schakelen met Designers en Front-end Developers
Samen met het Webteam ontwikkel je websites waar klanten blij van worden. Ga je software of een nieuwe tool bouwen? Dit stem je af met de collega's en je overlegt geregeld over de voortgang.

Jezelf en het team ontwikkelen
Meegroeien met het bedrijf, daar houden we van bij iClicks. Samen met je afdeling organiseer je regelmatig cursusdagen om niet alleen je eigen werk, maar dat van het hele team naar een nog hoger niveau te tillen.

Dit bieden we je

· Een salaris in lijn met je kennis en ervaring
· 25 vakantiedagen
· Een modern kantoor direct naast het station in Lelystad
· Reiskostenvergoeding
· Een pensioenregeling
· Een uitdagende omgeving waarin je kan (door)groeien
· Ontspannende bedrijfsmassages
· Flexibele werktijden tussen 07:00 uur en 19:00 uur
· Inhouse sportruimte

Over iClicks
Jong, ambitieus en altijd op zoek naar resultaat. Bij iClicks werken ruim 90 online marketing professionals die dagelijks streven naar het allerbeste voor onze klanten. Wanneer je deel uitmaakt van de iClicks-familie, zorgen we graag goed voor je. Zo staat er elke dag fruit voor je klaar en beschikken we over een inhouse gym. Naast hard werken, vieren we geregeld samen een feestje. Zo sluiten we de week op vrijdag af in onze rooftopbar (Mike's bar), organiseren we elk jaar een familiedag en zijn de eindejaarsfeesten legendarisch. Uiteraard nu even niet vanwege het COVID-19-virus, maar hopelijk proosten we snel weer.

Hier zijn we goed in
Van vormgever tot SEO Specialist: doordat iClicks inhouse over vrijwel elke marketingspecialisatie beschikt, zijn we al meer dan twaalf jaar dé online partner voor het midden-, klein- en grootbedrijf.

Met ons totaalpakket aan diensten laten we elk bedrijf online scoren:
· Website optimalisatie
· Zoekmachine optimalisatie (SEO)
· Google Ads (SEA)
· Google Mijn Bedrijf
· Website laten maken
· Social media
· Conversie optimalisatie
· E-mailmarketing

Solliciteer direct
Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil je aan de slag als Magento 2 Full Stack Developer in de online marketing? Solliciteer dan direct op deze vacature door je cv en motivatie te sturen naar t.a.v. Frank Putto. Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 088 425 4257.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt op prijs gesteld.
 

lees meer

Functie-eisen Dit vragen we van je
iClicks is op zoek naar een Magento 2 Full Stack Developer die:

· Minimaal drie jaar werkervaring heeft als Magento 2 Full Stack Developer
· Ruime ervaring heeft met Magento 2, PHP, REST API en SQL
· Ervaring heeft met HTML, CSS/ LESS en JavaScript (pre)
· Kennis heeft van GIT en versiebeheer
· Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
· Kennis heeft van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt
· De drive heeft om continu te zoeken naar verbeteringen
· 40 uur per week beschikbaar is

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij iClicks weten we als geen ander dat iedereen tegenwoordig alles online wil kunnen vinden. En dat kan ook! Er is online een eindeloos aanbod. En daar komen we gelijk tot het dilemma: eindeloos. Hoe komt jouw klantenportfolio onder de aandacht bij de doelgroep?

Met ons jonge team vol ambitieuze talenten werken wij dagelijks aan het bouwen van online successen. Onze uitdaging, is het gemak van ons klant. Het draait om zijn wensen, doelen en organisatie. Dat geeft de ondernemer extra vrijheid, gemak, comfort en tijd om te doen waar hij blij van wordt. Elke dag weer! Want blij worden van je werk en dat doen waar je goed in bent, is de drijfveer binnen iClicks.

Aan onze klanten bieden we een diversiteit aan online oplossingen, zoals:

- Zoekmachine optimalisatie (SEO): Het realiseren van hogere posities in Google op relevante zoekthema's middels een perfect samenspel tussen techniek, linkbuilding, social media en content.

- Google Ads (SEA): Met gericht betaald verkeer zorgen onze SEA-specialisten ervoor dat de bezoeker naar je website wordt getrokken die je op dat moment op de website wilt hebben. Dankzij het winnen van de Google Partners Award mogen wij ons volmondig de nummer 1 Google Ads partner van Nederland noemen.

- Social media advertising: De social media-specialisten vergroten de naamsbekendheid, versterken het imago van het merk, bereiken snel de doelgroep en bouwen een loyale groep volgers op rondom het bedrijf.

- Een nieuwe website die resultaat oplevert: Dankzij de kennis van onze developers over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journey’s wordt de nieuwe website niet alleen een oogstrelend strak ontworpen webapplicatie maar bovenal een verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden.

- Conversie-optimalisatie en e-mailmarketing: Meer opbrengst uit het verkeer op de website. De fijnste details in het koopproces bepalen of een klant de bestelling plaatst of toch kiest voor de concurrent. Door middel van A/B-testing, creativiteit en grondige analyses genereren wij meer conversies voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!