Vacature Ervaren IT Engineer/Netwerk Engineer omgeving Alkmaar

Alkmaar

ISSYS ICT B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren en communicatieveICT engineer, die graag bezig is met het adviseren en implementeren van ICT infrastructuren? Dan zijn wij bij ISSYS ICT op zoek naar jou!Als ICT engineer, krijg je de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan bij onze klanten en binnen onze cloud- en beheerdienstverlening. Je bent onderdeel van een team van specialisten welke samen verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van onze klanten op het gebied van ICT. 

ISSYS ICT is onderdeel van de Vincere Groep: een groep van zeven bedrijven met meer dan 300 werknemers verspreidt over Nederland. Samen bedienen wij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg en hebben de ambitie om dé dominante marktleider in Nederland te worden. Dit biedt mooie ontwikkel- en groeikansen en de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Onze sfeer is informeel, gewoon ‘je' en ‘jij' en deuren die open staan voor vragen en initiatieven. Bij ons verdwijn je niet in de anonimiteit, ben je niet de zoveelste schakel. Jouw inzet en input doen ertoe.

WAT GA JIJ DOEN:
ISSYS ICT bouwt en onderhoudt ICT infrastructuren van onze klanten en cloud platformen in eigen bezit. Als senior IT engineer ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van een groep vaste klanten. Bij deze klanten ben je zowel voor de klant als voor onze interne organisatie de belangrijkste technische vraagbaak. Daarnaast ben je op basis van je specialisaties betrokken bij het ontwerp en de implementatie van nieuwe ICT omgevingen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met de projectmanagement- en beheer afdelingen.

Plus- en minpunten
+ Je leert iedere dag weer door de vele uiteenlopende vragen en uitdagingen van klanten in allerlei branches
+ Je vertaalt samen met collega's de wensen en vragen van de klant naar technische ontwerpen en oplossingen
+ Je mag meedenken en meewerken aan de verdere automatisering van beheer- en implementatietechnieken
+ Als je kansen wilt pakken, krijg je van ons alle ruimte om dat te doen.
- Door al dat gepraat met klanten krijg je wel een droge mond

Een dag uit het leven van…
Maandag 9:00, je gaat deze week een grote klant migreren naar een ICT omgeving waar je de afgelopen weken hard aan gewerkt hebt. Voordat je hier mee start heb je vandaag interne overdracht naar onze supportafdeling gepland. Daarom start je deze dag lekker op kantoor om je mail weg te werken en iedereen weer even te spreken. Om 11:00 start je met de overdracht. Vol trots loods je de supportmedewerkers door de nieuwe ICT omgeving en beantwoord je de vragen. Na afloop is het tijd voor de lunch en daarna ga je naar huis om nog de laatste controles uit te voeren voor de migratie.

lees meer

Functie-eisen Onze ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je een relevante ICT-opleiding gevolgd, ICT certificering behaald op MCSE niveau, plus minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Ervaring met één of meerdere onderstaande kennisgebieden is een pré:
 • Server virtualisatie
 • Server Based Computing
 • Centrale Storage
 • Networking
 • Back-up & Recovery
 • Scripting / PowerShell
 • Office 365
Je zit vol ambitie en hebt een passie voor technologie. Daarnaast kan jij vol enthousiasme vertellen over de hobby projecten waar jij in je vrije tijd aan werkt. Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden (NL/EN) en klantgericht werken behoren tot jouw natuurlijke talenten. Tevens ben jij een probleemoplosser bij wie het glas altijd halfvol (of voller) is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Prima salaris.
Overige info WAT BIEDEN WIJ:
Een afwisselende baan bij een informele maar professionele organisatie welke specialist is op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Managed Services, met toonaangevende klanten voornamelijk in Noord-Holland. Ons kantoor is er eentje om trots op te zijn; gericht op het nieuwe werken met flexibele werkplekken en is centraal gelegen in Alkmaar. Naast een prima salaris voor jouw inzet en kennis, bieden wij jou:
 • Een enthousiast team van leuke collega's met veel kennis van zaken;
 • Verschillende bedrijfsuitjes en elke vrijdag een gezellige borrel;
 • Een flinke goodiebag met veel vrijheid, uitdagende projecten, een laptop naar keuze en een smartphone met onbeperkt bellen en data;
 • Opleidingen, coaching en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen, als je maar belooft dat je terugkomt;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Auto van de zaak.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ISSYS ICT is onderdeel van de Vincere Groep: een groep van zeven bedrijven met meer dan 300 werknemers verspreidt over Nederland, welke onderdeel is van het Zweedse Dustin. Samen bedienen wij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg en hebben de ambitie om dé dominante marktleider in Nederland te worden. Dit biedt mooie ontwikkel- en groeikansen en de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Onze sfeer is informeel, gewoon ‘je’ en ‘jij’ en deuren die open staan voor vragen en initiatieven. Bij ons verdwijn je niet in de anonimiteit, ben je niet de zoveelste schakel. Jouw inzet en input doen ertoe.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Engineer in Alkmaar