Vacature Ambitieuze en internationale start-up zoekt senior backend PHP programmeur - Waalre

Waalre

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van een start-up omgeving welke binnen een jaar al 800.000 internationale klanten heeft binnengehaald en de ambitie heeft om over drie jaar de nummer 1 ter wereld te zijn? Ben jij bereid hier vol overgave jouw steen aan bij te dragen door mee te denken over complexe software? Lees dan snel verder!

Als ervaren developer zul je in technisch opzicht samenwerken met twee andere developers en de oprichter van het bedrijf. Je zult door de visie van de oprichter geïnspireerd worden en door hem veel leren over alle ins en outs van het technisch indrukwekkende systeem. Jouw doel is om de oprichter uiteindelijk een stapje terug te kunnen laten doen doordat jij met net zoveel passie en kunde het systeem verder kan helpen en daarmee op termijn kunt doorgroeien tot technisch lead. Er is dus genoeg om zelf te leren, maar je bent ook aanspreekpunt voor de minder ervaren developers in het team.

In je werkzaamheden ben je voor 80% bezig aan de backend. Daarbij ontwikkel je voornamelijk software en nieuwe code, maar ben je er ook om bugs te fixen. Je werkt zelfstandig aan complexe projecten en functionaliteiten en het werk is pas af als het perfect is. Je spreekt vloeiend Engels, dit is belangrijk door de internationale oriëntatie van het bedrijf. Je vindt het een uitdaging om te werken in een bedrijf dat zich nog in de start-up fase bevindt en je begrijpt dat dit soms gepaard gaat met twee stappen naar voren en een stap terug. Je bent iemand die bereid is vol overgave te werken en schrikt niet van collega’s die ‘verliefd zijn’ op het systeem. Daarnaast deel je dezelfde ambitie als het kleine, hechte team heeft om dit bedrijf verder te laten groeien.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent HBO of WO opgeleid;
 • Je spreekt vloeiend Engels;
 • Je hebt uitgebreide werkervaring met PHP, MySQL en REST;
 • Kennis van Symfony, NodeJS, JavaScript, HTML, CSS is een pre;
 • Je deelt de ambitie om te groeien als persoon en als organisatie;
 • Je bent niet op zoek naar een klusje voor een paar maanden maar bereid je voor lange tijd volledig in te zetten binnen dit bedrijf;
 • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Er wordt veel van je gevraagd, maar hier word je dan ook voor beloond met een uitstekend salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Onderdeel worden van een extreem betrokken team binnen een ambitieuze start-up;
 • Een pensioenregeling is in de maak;
 • Een verzorgde lunch inclusief worstenbroodjes en kroketten;

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De oprichter van dit bedrijf heeft zich ongeveer zes jaar bezig gehouden met het uitdenken en ontwikkelen van een intelligente structuur voor een wereldwijd actief business to business zoekportaal. In het voorjaar van 2016 was het platform klaar om live te gaan en klanten te gaan bedienen. Een bedrijf kan op het portaal klanten vinden waar ze hun product aan kunnen verkopen waardoor vraag en aanbod dus bij elkaar worden gebracht op wereldwijd niveau.

Binnen een jaar zijn er 160 websites live gegaan welke vertegenwoordigd zijn in 200 landen. Ongeveer 40% van de inmiddels 800.000 klanten bevindt zich in India, China en de Verenigde Staten, 30% in Europa en de overige 30% verspreid over de rest van de wereld. Waarin dit zoekportaal zich onderscheidt van vergelijkbare aanbieders is het feit dat ze dit niet op één website doen, maar per productgroep (diverse soorten branches) een aparte website hebben ontwikkeld. Concurrenten van dit bedrijf zijn Tradekey, Indiamart en Europages. Het gezamenlijke doel is om over drie jaar wereldwijd de grootste speler te zijn in deze markt.

Het team van dit bedrijf bestaat uit vier mensen die vol overgave iedere dag beter zijn om de elke dag een stap dichterbij dit doel te komen. De werkvloer wordt gedeeld met zo’n twintig intelligente medewerkers van een ander bedrijf. Hier zul je als developer niet mee samenwerken tijdens je dagelijkse werkzaamheden, maar zij zorgen wel voor extra gezelligheid tijdens de dagelijkse lunch en spelen samen graag een potje tafeltennis of -voetbal. Op woensdag eet je worstenbroodjes en op vrijdag staan er kroketten op het menu. Het kantoor ligt vlakbij de A2 en is dus prima te bereiken met de auto en de bus.

lees meer

Contactpersoon Jacco Visser
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!