Vacature Full Stack Developer Industriële Automatisering - Dreumel

Dreumel

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is.
Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata effectief in te zetten.

Een van de producten die daarvoor wordt ingezet, is Iris SCADA. Een web-based tool waarmee productieprocessen worden gevisualiseerd en dat zorgt voor een optimaal veilig en efficiënt procesbesturing door alarmering, data-logging en workflow management. Communicatie met het proces verloopt onder andere via OPC UA en Modbus TCP.
Je gaat werken in een uitdagende omgeving waarin data science en data acquisitie een belangrijke rol spelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de core-applicatie aan de hand van de roadmap. Daarnaast kun je ook bezig zijn met klantspecifieke projecten / configuraties en vertaal je klantwensen naar oplossingen. Je bent de technische vraagbaak voor de accountmanagers en denkt met hen mee in mogelijke oplossingen ten behoeve van het ontginnen van nieuwe trajecten.

Je werkomgeving:
Raster houdt zich bezig met toonaangevende softwarevraagstukken waarbij procesveiligheid een belangrijk aspect is. Voor onze nationale en internationale opdrachtgevers werken wij aan de slimste oplossingen voor productie- en procesautomatisering . We werken met een hecht team van professionals die op elkaar zijn ingespeeld en altijd voor elkaar klaar staan.
Je gaat bijdragen aan projecten met maatschappelijke impact  waarover je met trots kan vertellen. Enkele verhalen van onze Raster Engineers zijn:

 • Het veilig en duurzaam ontwerpen, plaatsen én weer opruimen van  olie- en gas- productieplatformen;
 • Het bergen van de kernonderzeeboot de Koersk;
 • Het betrouwbaar en veilig leveren van kerosine voor de luchtvaartsector;
 • De transformatie van de olie- en gasmarkt naar windenergie op zee;
 • Het oplossen van lokale parkeerproblematiek in dichtbevolkte steden wereldwijd;
 • Het cyber secure maken van kritische industriële productieomgevingen;
 • Het op afstand veilig produceren door onbemande platformen op de Noordzee;
 • Het succesvol lanceren van satellieten in de ruimte;

lees meer

Functie-eisen

Wat is jouw achtergrond?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Affiniteit met industriële automatisering
 • Ervaring met .NET, Javascript en SQL. Ervaring met React, Python en/of R is een pré
 • Ervaring met Data historians, zoals Wonderware en/of Osisoft PI is een pré
 • In staat om zelfstandig projecten te doen

lees meer

Overige info

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede balans tussen werk- en privé
 • Gezamenlijke lunch op kantoor
 • Persoonlijke ontwikkeling

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!