Vacature Consultant/Specialist Techniek & Automatisering - Breukelen

Breukelen

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

INNOCY is op zoek naar een kennisdrager in technische Installaties met passie voor techniek, automatisering en infrastructuur. 

Bij INNOCY kom je in een team van zo’n 50 enthousiaste collega’s te recht die allemaal een passie hebben voor infra, techniek, onderhoud en slimme oplossingen. Het domein Techniek & Automatisering bestaat uit 6 gespecialiseerde collega’s die veel samenwerken op verschillende projecten. De doelstelling is om dit team in de aankomende periode te gaan verdubbelen met enthousiaste techneuten.

Jouw Profiel: 
Het ideale profiel bestaat voor INNOCY niet. Wij geloven in een dynamisch divers team van bovengemiddeld getalenteerde mensen. Je beschikt over de nodige dosis persoonlijkheid, zelfstandigheid, creativiteit, ondernemerschap en bent een tikkie eigenwijs. Daarnaast heb je een zeer goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent communicatief vaardig, kunt complexiteit overzien en bent omgevingsbewust. 
Je wordt onderdeel van ons team van consultants, ben je bereid kennis tot je te nemen en te delen met je collega’s. Tevens deel je net als ons dezelfde passie en affiniteit voor techniek. 

Jouw Functie: 
Als consultant/specialist Techniek en Automatisering lever je de juiste input ten behoeve van de volgende diensten, afhankelijk van wat het beste bij jou past. 

 • Het leveren van technisch inhoudelijk advies binnen complexe infra gerelateerde projecten, zoals tunnels en bruggen. 
 • Het bedenken en ontwikkelen van de complete architectuur voor technische installaties. 
 • Het bedenken en ontwikkelingen van automatiseringsoplossingen en user interface (MMI). 
 • Het testen, analyseren, coördineren en managen van testtrajecten gerelateerd aan technische installaties. 
 • Als gastdocent Tunnel Technische Installaties opleiding geven aan OBI-bediendeskundigen, vak deskundigen, inspecteurs en aannemers. 
 • Meedenken in de ontwikkeling van ons eigen beheer en monitoringsysteem JOOST en TESSA. www.Joostentessa.nl.
 • Je dient als aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders op het gebied van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en besturingstechnische systemen van infra technische installaties. 

lees meer

Functie-eisen

Functie-eisen: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau met als opleiding de voorkeur Elektrotechniek, Industriële Automatisering, installatietechniek
 • Proactieve instelling/houding
 • Affiniteit met installatietechnische systemen of industriële automatisering. 
 • Communicatief, innovatief, klantgericht en samenwerken.
 • Wij zijn op zoek naar zowel junioren, medioren en senioren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Ons aanbod: 
‘Waar kun jij dan op rekenen?’ Wij zijn open en vol vertrouwen naar onze medewerkers. Jij ‘krijgt’ bij ons het volste vertrouwen en waardering en wij verwachten van collega’s dat zij deze vrijheid en waardering met beide handen zullen aanpakken en aankunnen. Je zult onderdeel zijn van de beste specialisten die zelfstandig en met hulp van je medecollega’s snel zal groeien in je rol als consultant/specialist. 

Verder kun je rekenen op: 

 • Een dynamische werkomgeving bij verschillende vooraanstaande opdrachtgevers in het land; 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ons ‘cafetaria model’ waarin je veel vrijheden krijgt om deze zelf in te vullen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Breukelen
Vergelijkbare ICT Vacatures in Breukelen