Vacature PLC field engineer – Ervaring met structured text – Reizen door heel europa – Affiniteit met hardware – Lease Auto – 3000 tot 4200 - Breda

Breda

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kun jij met PLC en Structured Tekst overweg?

Een internationaal bedrijf dat printplaten produceert is op zoek naar versterking! Een groot bedrijf in Azië is verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van printplaten. In Nederland hebben we een vestiging van een kleine 20 man die zich focust op het uitbouwen van de printers in Europa. Deze printers worden gekocht door grote bedrijven die aan de lopende band pcb’s leveren in hun producten. Wat je dus ziet is dat de klanten uiteenlopen door heel Europa! Je krijgt het voordeel van een groot organisatie (de financiële middelen en het feit dat alles goed is geregeld) maar óók de voordelen van een wat kleinere organisatie. Denk hierbij aan de ruime vrijheid in ontwikkeling maar ook eigen inbreng. Voor het komende jaar willen we het team met twee man uitbreiden.

Zie jij het zitten om in alle vrijheid te reizen tijdens werkuren?

We zijn op zoek naar een PLC engineer die het fijn vindt om op pad te zijn. Een PLC engineer die niet de hele dag achter zijn computer wilt zitten. Je zal in deze functie een dynamische rol spelen voor je team. De klant besteld een PCB printer. Vervolgens kom jij de printer op locatie installeren met een collega. Het kan wel eens voorkomen dat de klant zich bevindt in het buitenland. We zorgen er in ieder geval voor dat alles op en top geregeld is zoals hotelverblijf en een onkostenvergoeding zodat je niet verhinderd wordt. Ook blijf je maximaal één werkweek in het buitenland. Als je de printer eenmaal hebt geïnstalleerd op locatie moet de software nog ingesteld worden. Hier komt jouw PLC kennis van pas. De software is erg kaal en moet dus geprogrammeerd worden aan de hand van de klant zijn wensen en eisen. Het is daarom belangrijk dat je je thuis voelt met PLC en structured text. Als de printer eenmaal geïnstalleerd zul je voor de klant bestaan als contactpersoon. Je zal ze adviseren en helpen op het moment dat zij tegen problemen aanlopen met de printer. We zijn ervan bewust dat de functie erg breed is daarom hebben we een inwerktraject dat 3 maanden duurt. In die 3 maanden leren we je alle ins en outs van het product en hoe je met de klanten moet schakelen. In verhouding zul je 65% in Nederland zijn en 35% in het buitenland.

We zien het volgende graag terug in je profiel:

 • Ervaring met PLC en Structured Tekst
 • Reisbereidheid
 • Interesse in hardware

We bieden je het volgende:

 • Een salaris tussen de €3000 en €4200
 • 24 vakantiedagen en 5 ATV
 • Mobiel van de zaak
 • Leaseauto met tankpas
 • Bonus dat kan oplopen tot twee maandsalarissen
 • Goede pensioenregeling
 • Onkostenvergoeding, dit varieert of je in Nederland werkt of in het buitenland
 • Ruime opleidingsmogelijkheden om jezelf door te blijven ontwikkelen
 • Inwerktraject van een half jaar waarin je alle mogelijkheden krijgt om een goede basis neer te zetten.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Rick (088 – 321 8 123 of 0636447155) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rick Rijkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hardware Engineer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures