Vacature BI Adviseur - Breda

Breda

Yacht
  • Yacht
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn exclusief voor Argenta Nederland op zoek naar een enthousiaste BI Adviseur.
Argenta heeft haar klant al meer dan 64 jaar op nummer 1 staan. Elke dag is deze organisatie bezig met het verbeteren van haar dienstverlening voor meer dan 300.000 Nederlandse klanten, consumenten en onafhankelijk adviseurs. De functie van BI Adviseur is onlangs vacant gekomen.
Als BI Adviseur zit je heel dicht tegen de kernprocessen van de bank. In die hoedanigheid adviseer je directie en management binnen verandertrajecten om de organisatie steeds meer Data-driven te maken. Je ontwikkelt en beheert het data governance platform zodat de meta-data veilig, efficiënt en compliant kan worden toegepast. Met jouw inzichten geef je betekenis aan de data zo maak je van Data, Informatie. Hierin is vervolgens het controleren/testen van de data van groot belang. Om de informatie snel en doeltreffend te kunnen leveren, ben je voortdurend actief met het optimaliseren van het reporting proces. 
 

lees meer

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen zijn we op zoek naar iemand met een track record binnen een organisatie, bij sterke voorkeur bancaire branche, waarbij de klant voorop staat. Jij hebt ook passie en overtuigingskracht, waardoor in- en externe stakeholders vertrouwen op jouw inzichten.
Maar dit is niet het enige wat jij als BI Adviseur nodig hebt voor deze vacature.
Andere vereisten:

  • Kennis van datamanagement(frameworks), bij voorkeur in bancaire sector.
  • Specifieke domeinkennis van toepassingsgebied
  • Affiniteit met business intelligence, business analytics
  • Ervaring met een meta data governance tool
  • Conceptuele en logische informatiemodellen

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je start met een jaarcontract met de bedoeling om dit te verlengen naar onbepaalde tijd. 

Het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.500,= o.b.v. een 36,5 urige werkweek. De exacte hoogte is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Bij de 36,5 urige werkweekhoren 204,4 vakantie - en 21,9 ADV uren op jaar basis bij. Daarnaast een vakantietoeslag van 8% van je jaarsalaris

Argenta kent een vaste 13e maand en een goed pensioenplan. Daarnaast ontvang je nog een bruto toeslag van €100,- per maand.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Argenta is een bank voor hypotheken en sparen. Die in België al 64 jaar staat als een huis. In Nederland al meer dan 20 jaar. actief op het gebied van hypotheken en sparen. Klanten kunnen voor een Argenta Hypotheek terecht bij onafhankelijk adviseurs of online. De klant kiest zelf wat het beste bij hem past. Het grootste deel van de winst wordt opnieuw in de bank geïnvesteerd. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Als medewerker sta je centraal in een informele werkomgeving. De open, familiale sfeer en de directe communicatie creëren een sterke betrokkenheid. Als team werk je gedreven aan de groei van Argenta en natuurlijk aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je met opleidingen, maar ook door ervaring en kennis uit te wisselen met je collega’s en leidinggevenden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!