Vacature CRO & Data specialist - Bureauzijde - Breda

Breda

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
CRO & Data specialist - Bureauzijde

Wat ga je doen?

Als CRO & Data specialist zal je, je bezig houden met het opzetten en uitvoeren van statische metingen; o.a. A/B testen, het omzetten van feedback in test- en verbetervoorstellen.  Daarnaast ontwikkel je Analytics-, test je strategieën en test je de planningen. Dit alles gaat samen met het opstellen en uitvoeren van gebruikersonderzoek en het selecteren en testen van nieuwe industrie specifieke tools. Je ziet het al deze rol is super dynamisch en super diverse. Je zal de vrijheid krijgen om de data in te duiken en daar het beste mee te doen. Het is dus ook super belangrijk dat je dit leuk vindt en energie van krijgt. Naast je werk met data zal je ook klanten adviseren en de interne klantenteams op basis van statistische. Want alleen op deze manier kan je, je succes vieren met de rest van het team aan het einde van de week bij een goede vrijmibo.

Wat wordt jou geboden?

•    Uitstekend jaarsalaris  (afhankelijk van kennis en ervaring)
•    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
•    Flexibele werktijden
•    Management functie

Wat wordt er van jou verwacht?

•    HBO werk- en denkniveau
•    +/- 2 jaar werkervaring in een analytische rol binnen een digitale omgeving
•    Kennis van Google Analytics, Hotjar en VWO (of gelijksoortige tools)
•     Voldoende CSS-kennis om A/B testen op te kunnen zetten, Funnel analyses en maakt gebruikersgedrag     inzichtelijk. (Kennis van Javascript is een pré.)
•     Bent een klantgerichte communicator en sterk in Nederlands en Engels (verbaal & schriftelijk)

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een warm bad vol GO-GETTERS! Binnen deze Digital Marketing Agency maken de marketeers het verschil. Dit bedrijf is al eens eerder bekroond tot beste agency in heel Nederland 'And-they-don't-stop-there'. Daarnaast draait alles om vooruitgang, dit betekend dat je support en coaching krijgt zodat je de ultieme en beste versie van jezelf wordt. Ook zijn er mogelijkheden voor professionele groei! Samen met 55 Multi-getalenteerde collega’s, werk je aan de marketing van A-merken. Geniet je tussen de middag van lekkere en gezonde lunches, wekelijkse borrels, jaarlijkse skireisjes en zomer trips!
  
Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ''solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Saïda Fakher via +31 (0)205708120 of [email protected] Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend''voor meer informatie.

Locatie

omgeving Breda

Contactpersoon

Saïda Fakher
 
Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Marketing professionals
 
+31 20570 8120
[email protected]
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Saïda Fakher
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Specialist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures