Vacature PLC engineering met hoogstaande projectdeelnames - Breda

Breda

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je wordt bij je nieuwe werkgever ingezet als PLC Engineer in projectteams, deze projectteams houden zich bezig met technisch hoogstaande projecten. Dit gebeurd zowel nationaal als internationaal, maar je mag hier zelf bepalen wat jij wilt. De projecten waaraan je zult gaan werken zijn erg interessant en deze projecten deel je dan ook graag met mensen in je vrije tijd. Denk hierbij aan projecten als The London Eye en de HSL. Ook wordt er vanuit Siemens zelf met regelmaat om expertise gevraagd bij PLC projecten.

Het meest voorkomende merk is Siemens en kennis en ervaring hiermee is dan ook zeer gewenst. Daarnaast worden er ook andere merken ondersteund.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO studie richting Elektrotechniek;
- Je hebt 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt kennis en ervaring met PLC engineering;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
- Je bent open een eerlijk;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Tuurlijk krijg je hier wat voor terug! Je krijgt een uitdagende en variërende functie met veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een goed salaris mag hier ook zeker niet in ontbreken! Maar je krijgt ook een goed salaris, een dertiende maand, veel vakantie dagen, een pensioenregeling, een mooie lease auto en meer.

Heb je interesse gekregen en zie jij jezelf hier helemaal werken? Stuur dan direct je CV op naar [email protected]
Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Jouw potentieel nieuwe werkgever heeft een bijzondere wijze van zaken doen. Door de belangen van haar medewerkers voorop te stellen is er een cultuur ontstaan waardoor iedereen voor elkaar door het vuur gaat. Met inmiddels ruim 25 professionals worden er technisch hoogstaande projecten uitgevoerd voor in het oog springende organisaties. De werkzaamheden vinden zowel in Nederland als in het buitenland plaats maar je mag zelf aangeven of je internationale aspiraties hebt.

Er heerst een prettige laagdrempelige cultuur binnen de organisatie, waarbij openheid en eerlijkheid tijdens het doen van zaken centraal staat. Deze regel geldt intern en extern. De organisatie kent een gemengd werknemersbestand met leeftijden tussen 21 en 55 jaar. Er wordt ter uitbreiding van de organisatie gezocht naar een PLC Engineer met passie en iemand die graag technisch bezig blijft.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures