Vacature Ervaren Systems engineer / Support engineer - Breda

Breda

Raffel Internet BV
  • Raffel Internet BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hou je wel van een technische uitdaging? Ben je graag in contact met klanten en sta je voor ze klaar als ze een vraag of probleem hebben? Dan is deze functie iets voor jou! Voor de uitbreiding van ons technische team zoeken we een enthousiaste Systems Engineer / Support Engineer.

Wat ga je doen?
In de functie van systems engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, inrichten en onderhouden van IT-omgevingen. Daarnaast lever je ondersteuning op deze omgevingen aan klanten en partners. Samen met je collega techneuten ben je tevens onderdeel van de dagelijkse technische ondersteuning. Het niveau van ondersteuning is doorgaans tweedelijns. Dat wil zeggen dat je de interessante cases en projecten krijgt waar je vaak een uitdaging aan hebt om een goede oplossing te vinden.

Tot slot voer je in een team het beheer over diverse en uiteenlopende IT-omgevingen. Deze omgevingen zijn soms gebouwd voor een specifieke klant, en zijn stevig aangepast op het bedrijfsproces van deze klant. Andere omgevingen vormen een platform en zijn daarmee de basis van één van onze eigen producten. Zoals Pulse, ons telefonieplatform voor vaste en mobiele telefonie.

De gebruikte technieken zijn uiteenlopend. Je kunt denken aan Windows Server en Hyper-V, maar ook Linux en KVM. Microsoft SQL server, maar ook Apache CouchDB. Kant en klare oplossingen, maar soms ook een RPi met een speciaal voor de klant ontwikkelde oplossing.

Kortom, een uitdagende functie met veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Een functie waarin je je eigen ideeën over system engineering in kwijt kunt. Er is veel mogelijk maar je moet zelf het initiatief nemen. Kan er iets beter, mis je iets of wil je nieuwe technieken introduceren? Ga je gang, overtuig je collega techneuten en ga aan de slag!

lees meer

Functie-eisen Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Over Raffel
Raffel is een jonge zakelijke provider. We leveren vaste telefonie, mobiele telefonie en clouddiensten via ons eigen netwerk. We houden ervan om slimme, moderne oplossingen te leveren aan onze klanten binnen het MKB. Je komt terecht in een klein, hecht en gezellig team.

Wat kun je verwachten
  • Veel zelfstandigheid en variatie in je werk
  • De mogelijkheid om verder te leren en/of je te verdiepen in nieuwe technieken
  • Een marktconform salaris
  • Een reiskostenvergoeding of OV-vergoeding
  • Regelmatig leuke uitjes
Solliciteren? Leuk! Stuur een mail met je motivatie en CV, en dan hopen we snel met je kennis te maken!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raffel is een kleine zelfstandige telecom en cloud provider. We doen het graag een beetje anders en ontwikkelen veel van onze producten zelf, zoals ook ons eigen telefonieplatform. We doen inmiddels al meer dan tien jaar ons eigen ding. We houden van persoonlijk contact en niet van moeilijke woorden. We leren onze klanten graag kennen en zijn 24/7 bereikbaar voor een antwoord op je vraag. We ontwikkelen onze eigen slimme producten die we leveren over ons eigen netwerk. Zo zijn we hét alternatief voor de grote logge providers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures