Vacature Data Scientist met kennis van Machine Learning - Breda

Breda

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Data Scientist met kennis van Machine Learning

Wil jij aan de slag bij een jonge en succesvolle organisatie binnen een zeer dynamische branche? Wil jij werken in een internationale omgeving en streef jij altijd naar de beste resultaten? Dan adviseer ik jou om verder te lezen!

Voor een goede relatie ben ik op zoek naar een Data Scientist met minimaal 3 jaar werkervaring . Sinds 2008 is mijn opdrachtgever flink gegroeid en scharen zij zich momenteel tot de grootste spelers in de markt. Met een jong en bevlogen data team werken zij aan de meest uitdagende projecten binnen deze dynamische en competitieve markt.

Er wordt gewerkt vanuit een prachtig en modern pand in het centrum van Breda. De lijnen zijn kort en zij werken met een platte organisatie. Wil jij meegroeien met deze organisatie en zorg jij er mede voor dat de internationale ambities worden waargemaakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

Als data scientist – machine learning engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van oplossingen en modellen die de analyse van grote hoeveelheden data mogelijk en inzichtelijk maken. Je maakt onder andere gebruik van wiskundige modellen, statistiek, artificial intelligence, machine learning, algoritmes en deep-Learningtechnieken.
Je werkt in teamverband nauw samen met de data analisten om met deze modellen ruwe data te bewerken, te verrijken en gereed te maken voor analyse. In dit snel bewegende veld volg je continue de nieuwste ontwikkelingen

Jouw profiel

 • MSc of PhD in de richting van AI, Wiskunde of Informatica
 • Ervaring met machine learning en het implementeren van data gedreven modellen
 • Kennis van Python, R
 • Analytisch en creatief aangelegd

Aanbod

 • Salaris afhankelijk van ervaring (€3.000 – €5.000)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een jong internationaal team
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Werken in een kennisrijke omgeving

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via  of op 088 321 8 123/06-14234165.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures