Vacature React Developer Fantasy Sports Platform - Breda

Breda

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een React Developer en ben je woonachtig in de omgeving van Breda? Lijkt het jou tof om te werken voor de Nederlandse marktleider op gebied van Fantasy Sports? Dan is dit toffe bedrijf op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een React Developer die dit vakkundige team uit Breda wil komen versterken. Je komt terecht in een team van developers met wie je nieuwe spellen ontwikkelt, bestaande spellen optimaliseert en helpt met de ontwikkeling van een nieuwe app en mobiele website. Deze nieuwe app moet worden geschreven in React dus het is belangrijk dat je hier ervaren mee bent!

Je zult samenwerken met een technisch team bestaande uit andere Frontend Developers, .NET Developers en Cloud Specialisten. Naast uit React bestaat jouw technische stack voornamelijk uit TypeScript. Verder zul je gaan werken met technieken als Redux, Webpack, Gulp, JWT en Rest API’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling, dus mocht je nieuwe technieken moeten/willen leren is hier de ruimte voor. Wat jouw job extra leuk maakt is dat de software waaraan je werkt vaak binnen korte tijd online komt en na een maand al wordt gebruikt door tienduizenden mensen. 

Het kan altijd mooier en beter en dit is dan ook een team dat niet zomaar genoegen neemt met een resultaat. Ze zijn ambitieus en gedreven zoeken daarom iemand die bij deze mind-set past. Met jouw teamspirit en inzet wordt de frontend van de app, website en games naar een hoger plan getild. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als React developer en wil je helpen om met dit bedrijf de rest van Europa te veroveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een ICT gerelateerde opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Frontend Developer;
 • Ervaring met React. is een must;
 • Ervaring met (S)CSS en Typescript is een grote pre;
 • Affiniteit met sport en/-of games is een pre;
 • Ervaring met Redux, Webpack, Gulp, JWT en Rest API’s is mooi meegenomen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je presteert goed onder druk en bent een echte techneut!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 24 Vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken bij een ambitieus bedrijf in een gezellig team!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team Frontend, [email protected] of bellen naar 020-8200370

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf, gevestigd in Breda, bestaat al bijna 8 jaar en is een grote speler binnen het domein van Fantasy Sports. In Nederland mogen zij zich dan ook al marktleider noemen en ze hebben het doel om dezelfde titel te behalen binnen heel West-Europa. Ambitieus, maar zeker mogelijk!

De corebusiness van dit bedrijf is dus het leveren van geavanceerde sportspellen aan consumenten en bedrijven. Van wielrennen tot voetbal, tennis, darten en formule 1 races, alle spellen zijn gekoppeld aan de werkelijke sportresultaten in ‘s werelds grootste toernooien en wedstrijden. Dit versterkt de realistische feeling en zorgt ervoor dat er ten tijde van wedstrijden of toernooien hoge bezoekersaantallen ontstaan. Het is dus niet gek dat de focus van het bedrijf vooral ligt op het verwerken van deze piekbelasting! Daarnaast worden continu nieuwe spellen en functionaliteiten ontwikkeld en wordt bestaande software verder geoptimaliseerd.  

Voor het runnen van hun marktpositie in Nederland zijn momenteel 12 ambitieuze collega’s in dienst en 6 hiervan zijn developers. Het gezellige en hechte team luncht dagelijks met elkaar en een groepje fanatiekelingen is in de pauze te vinden rondom de tafeltennistafel. Hoewel niet iedereen sportfanaat is (en dit is ook geen vereiste) is het wel handig als je geen afkeer hebt tegen sport, want dat is toch hetgeen waar je mee te maken hebt. Daarbij organiseren ze ieder kwartaal een leuk team uitje!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Breda