Vacature Consultant / Specialist RAMS engineering - Breda

Breda

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij INNOCY kom je in een team van zo’n 50 enthousiaste collega’s te recht die allemaal een passie hebben voor infra, techniek, onderhoud en slimme oplossingen. Binnen het domein Asssetmanagement hebben we een 5 tal gespecialiseerde collega’s die veel samenwerken op verschillende RAMS projecten..
 

Als RAMS specialist lever je de juiste input ten behoeve van de volgende diensten, afhankelijk van wat het beste bij jou past. 

 • Verantwoordelijk voor het coordineren van het RAMS programma
 • Als teamlid ben je bezig met het uitvoeren van onderhoudscontracten, zoals DBFM, prestatiecontracten, gebiedscontracten, in multidisciplinaire projecten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van de verschillende onderhouds- en instandhoudingsconcepten.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van LCC-analyses
 • Toetsen van de ontwerpen aan de hand van de FMECA-methode.
 • Je beoordeeld de gestelde eisen constant op het vlak van beschik- en betrouwbaarheid.
 • Je zorgt voor de juiste communicatie tussen het projectteam en alle stakeholders.
 • Wil jezelf constant verbeteren en je het saaie deel van je werk automatiseren, zodat jij jezelf met het leuke werk kan bezighouden..

lees meer

Functie-eisen

Het ideale profiel bestaat voor INNOCY niet. Wij geloven in een dynamisch divers team van bovengemiddeld getalenteerde mensen. Je beschikt over de nodige dosis persoonlijkheid, zelfstandigheid, creativiteit, ondernemerschap en bent een tikkie eigenwijs. Daarnaast heb je een zeer goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent communicatief vaardig, kunt complexiteit overzien en bent omgevingsbewust. 
Uiteraard pas je binnen ons team van consultants, wil je graag je kennis uitbreiden en delen met je collega’s. Uiteraard zijn begrippen als Reliability, Availability, Maintainability, safety en Life-Cycle-Cost.

Functie-eisen: 

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met RAMS (voorkeur minimaal 3 jaar)
 • Affiniteit met de infrawereld.
 • Ervaring met RCM/Faulttree en FMECA methodieken
 • Communicatief, innovatief, klantgericht en samenwerken
 • Affiniteit met verschillende/moderne contractvormen..

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Ons aanbod: 
‘Waar kun jij dan op rekenen?’ Wij zijn open en vol vertrouwen naar onze medewerkers. Jij ‘krijgt’ bij ons het volste vertrouwen en waardering en wij verwachten van collega’s dat zij deze vrijheid en waardering met beide handen zullen aanpakken. Je zult dus bij de beteren behoren die zelfstandig en met hulp van je medecollega’s snel zal groeien in je rol als consultant/specialist. 
Verder kun je rekenen op: 

 • Een dynamische werkomgeving bij verschillende vooraanstaande opdrachtgevers in het land; 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ons ‘cafetaria model’ waarin je veel vrijheden krijgt om deze zelf in te vullen..

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Breda
Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda