Vacature Systeem Netwerk Engineer Microsoft | MBO HBO - Breda

Breda

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Wij zorgen voor de zakelijke ICT-omgeving van bedrijven.
 • Wil jij werken als Netwerk Engineer?
 • Heb jij ervaring in de ICT branche?

Vaste baan: Systeem Netwerk Engineer Microsoft | MBO HBO | 2.700 - 4.300 | Systeem Netwerk Engineer

Bij ons kom je te werken in een prettige en informele werksfeer. Ook is erbij ons focus op jouw persoonlijke groei: opleidingsplan, studie- en certificeringsmogelijkheden
Wij zijn een oplossingsgerichte no-nonsense ICT-partner voor bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd op inrichting en beheer van betrouwbare, (complexe) ICT-omgevingen. Optimaal georganiseerd, goed geoutilleerd en op-en-top beveiligd. Wij ontwerpen, realiseren, bouwen (door) en beheren. Wij leveren, installeren en configureren alle benodigde hard- en software die bijdragen tot een optimaal functionerende en veilige ICT Infrastructuur. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Systeem Netwerk Engineer Breda MBO HBO ga je het volgende doen:

Samen met jouw teamleden werk jij als Systeem/Netwerk Engineer aan dé en oplossing van dagelijkse uitdagingen t.a.v. realisatie, onderhoud en het beheer van groot aantal simpele en zeer complexe netwerkomgevingen. Deze acties worden op afstand uitgevoerd vanaf onze thuisbasis óf op locatie van onze opdrachtgever(s). Als gedreven IT Specialist ondersteun jij de 1e lijns Supportdesk collega’s en los jij complexe 2e & 3e lijns vraagstukken op. Om deze functie goede invulling te geven, heb jij de nodige kennis en ervaring met o.a.: Microsoft, Apple, Linux, netwerkcomponenten en overige hard/software producten van diverse vendoren.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Systeem Netwerk Engineer, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:
 •  MBO/HBO denk- en werkniveau, met minimaal 3jr aantoonbare ervaring in de ICT branche;
 • Enthousiast van alles met een IP-adres!
 • Analytisch, nauwkeurig, sociaal, klantgericht;
 • In staat zijn om samen én zelfstandig te werken;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Pro-actief, to-the-point en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Bij ruime interesse in andere systemen (bv. Apple, Linux en/of Autotask) heb je zeker een streepje voor!
 • Je woont in de omgeving van Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal.
Het aanbod van deze werkgever uit Breda:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Systeem Netwerk Engineer network engineer, network architect/ system engineer of network operations. Ook network system manager, netwerk en systeem enginer of network architect zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook netwerk ontwikkelaar, netwerkbeheerder en netwerk beheerder in dit werkvlak.

Het is belangrijk te weten dat we je ook heel graag uitnodigen als je uit de buurt van Breda komt. De plaatsten vanwaar je heel goed ook kan komen zijn Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg. Het is ook prima te doen vanuit Haren, Vught, Deurne of Gilze. Woon je in Heeze, Rijsbergen of Capelle solliciteer dan ook ajb. En wanneer je woont in Boxtel, Best, NB of Ravenstein en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Vanaf de woonplaatsen Alphen, Ransdaal en Bergen op zoom is onze vestiging ook prima te doen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 4.300 p/m
Contactpersoon WR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Microsoft Engineer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures