Vacature IT Business Analist - Breda

Breda

Satelliet Meubelen
  • Satelliet Meubelen
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij ervaring in een functie als IT Business Analist of soortgelijk en wil je nu echt uitgedaagd worden? Lees dan verder en wie weet zit jij binnenkort in Breda in de showroom voor een gesprek bij dit mooie Brabantse bedrijf!

De markleider op het gebied van horeca-meubilair is op zoek naar een IT Business Analist. Als IT Business Analist bij Satelliet sta je voor een mooie en afwisselende uitdaging. Jij wordt dé schakel tussen Business en IT. Je praat met alle stakeholders, analyseert de huidige processen, initieert verbeteringen, stelt de requirements op en werkt dit vervolgens uit in een functioneel ontwerp voor de interne of externe ontwikkelaars. En dit doe je niet voor één afdeling of één systeem; dit doe je voor de gehele organisatie. Van de accountmanagers op het hoofdkantoor in Breda die Dynamics 365 gebruiken tot aan de logistieke medewerkers in het distributiecentrum in Rijen welke met Business Central werken; jij zorgt voor een optimale werking van alle systemen en toepassingen die gebruikt worden. Bij alle projecten begeleid jij het proces van A tot Z.
Naast het aandragen en implementeren van oplossingen, ga je er ook voor zorgen dat al je collega's op de juiste manier met de systemen werken. Hiervoor ontwikkel je trainingen en andere vormen van informatievoorziening en zorg je dat alle ontwikkelingen worden bijgehouden.

lees meer

Functie-eisen Jouw ervaring en expertise op het gebied van business en IT zorgen ervoor dat je weet hoe je data en processen binnen een dynamische organisatie kunt verwerken en zo verbeteren. Je bent analytisch van aard en kunt snel doordringen tot de kern. Je staat in deze functie continu in contact met allerlei gebruikers van de verschillende systemen. Het is dan ook van essentieel belang dat je met alle lagen van de organisatie overweg kan en de juiste vragen weet te stellen om de behoefte te achterhalen. Daarnaast heb je voldoende IT-kennis om een functioneel ontwerp te maken en in begrijpelijke taal te praten met de interne en externe ontwikkelaars. Je bent een opportunist die snel kan schakelen en houdt er van om met een hands-on mentaliteit een grote diversiteit aan projecten binnen alle bedrijfsprocessen op te pakken. 
Daarnaast beschik je over: 
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Bedrijfskundige informatica;
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van de gebruikte omgevingen is een pré (Dynamics 365, Business Central, Power BI en Microsoft 365);
  • Affiniteit met de hospitality en/of meubilair is een pré.
Aanbod
Satelliet biedt een open en gastvrije omgeving die als thuis voelt, waarbij je alle ruimte krijgt om volledig jezelf te zijn. Het bedrijf gelooft er namelijk in dat mensen in een dergelijke omgeving het best tot hun recht komen en zich het snelst ontwikkelen. De organisatie biedt alle middelen die het mogelijk maken om jouw werk tot een succes te volbrengen en uiteraard staat er ook een passende beloning tegenover.
Binnen Satelliet heerst een warme en informele sfeer, waarbinnen mensen zich thuis voelen en daardoor als familie met elkaar omgaan. Dit betekent dat ideeën en initiatieven van harte welkom zijn, de deur bij iedereen altijd openstaat en bovenal; dat we samen met passie en trots werken aan de totstandkoming van unieke hospitality-concepten. 
Iedere vrijdag wordt de week afgesloten in de eigen bruine kroeg. Maar dat kan uiteraard ook niet anders bij een bedrijf dat door Effectory is uitverkozen tot een van de Beste Werkgevers 2019-2020!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Satelliet bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures